Ez általános jelenség?
Szia!
Nem vagy egyedül...
Nekünk a másfél éves kisfiunkat a sógornőmék a mai napig nem látogatták meg.
Amíg a közelükben laktunk, 10 percnyi sétára, addig egyszer jöttek fel amikor 3 hós volt a gyerek.Egy tescos szatyrot odavágtak a pultra, hogy remélik tudunk belőle vlaamit használni. 1 tusfürdő 1 popsitörlő és egy bébikaja volt benne. De amikor ezt hozták, akkoris azért jöttek, mert az interneten meg akartak valamit keresni... Na, ezután nem jöttek többet. Az utcán elfordult a csaj, ha beköszöntem az udvarba neki, elfordult...
Elköltöztünk, amikor fél éves volt a kisfiam. Mindig ígérték, hogy jönnek látogatóba. A karácsony és a szilvszter közti időt ígérték. Mi be is vásároltunk kajából, hogy legyen mivel megkiínálni őket. Nem jöttek! De előtte ide nem szóltak volna, csak amikor kérdeztem hogy mikor érnek ide, akkor kitalált egy hazugságot. Utólag kiderült, hogy végig hazudtak.
Most nyáron voltunk náluk, augusztusban. Persze íz ígéret megmaradt, de úgysem fognak jönni. A gyerek még semmit nem kapott tőlük! Bezzeg mi a 6 éves lányuknak annak idején mindig vettünk ajándékot...
Az én közeli rokonaim nem jönnek. Vagyis ha jönnek, nem hozzánk jönnek, hanem a szüleimhez, hozzánk nemis jönnek fel az emeletre.
Most ismét babát várok, de SENKI nem kérdi meg az egész rokonságban hogy hogy vagyunk...
Már beletörődtem. Csak az a fura, hogy mi előtte éveken át nem ezt adtuk a családnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!