Ez általános jelenség vagy csak ez én babám nézeget sokszor felfelé?
Figyelt kérdés
Ha nem köti le valaki vagy valami a figyelmét, akkor sokszor felfelé néz. A fejét is viszi, vagyis hátrahajtja. (4 hós)
Tapsztaltatok ilyet?
2009. szept. 13. 19:49
1/4 anonim válasza:
Szia! Ők még nagyon sokmindent látnak,amit mi nem. Látják a szellemvilágot. De nem mindenki hisz ebben. Kisfiam beszélni is szokott nekik,és vigyorog.
2/4 anonim válasza:
Ennyi idősen az enyém mosolygott csak úgy a "falnak" és integetett is "neki".
Szerintem is valami őrangyalt, szellemet lát, de biztos kedves valakit, mert mindig örült neki.
Lehet a nagymamámat. :(
3/4 anonim válasza:
Az enyém 17 hós, szintén úgy tud meredni némelyik sarokba, hogy felkapom a fejem, de nem látok semmit.
4/4 A kérdező kommentje:
Gondoljátok, hogy ez lehet emögött?
Amúgy hypotón(izomtónus zavar, gyenge izomzat). Eleinte azt hittem, azzal lehet összefüggésben.
2009. szept. 13. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!