Augusztusban szülök, első baba. Milyen popsitörlőt ajánlanátok, mennyit?
Védőnő azt mondta, nem kell nedves csak sima wc papír, mert az marha drága, és egy fél tasak elmenne egy kakinál. Igaz ez?
Ha mégis veszek, újszülöttnek milyen való? Pamerset vettem egy tasakkal, de néztem hogy bababoltban nagy a választék noname termékből, az is jó? Vagy dm rossmann saját márkás?
Köszönöm
Rózsaszín Rossmannos a kedvencem, kb 1cs/hét. Tényleg hasznos venni egy dobozosat is (akàrmilyen törlőkendőt is hasznàlsz majd), sokkal egyszerűbb mintha a zacskót kellene mindig visszazàrogatni.
A védőnődnek tuti nincs gyereke! Ne hallgass rá!!
Van gyereke 3 is. :)
Abból indultam ki, hogy én is nedveset használok, szegény gyereknek miért adnék mást.
Többfélét veszek akkor, az illat is számit, méret, anyagerősség. Aztán meglátom mi válik be nekünk. Köszönöm a tippeket! :)
Pampers és Neogranormon nekem túl vizes, Libero zöld túl száraz (fehéret nem vettünk), Johnsons, Babydream, Babylove tökéletesen beváltak. Más fajtát nem próbáltunk még, 6 hónapos.
Babydreamből vagy Babylove-ból szoktam venni akciós négyes csomagolást, az kb. 4X50 db kendőt jelent. Egy kakinál nálunk nem megy el a fél zacskó.
Elég hü.lye védőnőd van, már bocsánat. Nem vagyunk anyagilag mi sem eleresztve, de torony magasan áll itthon a popsitörlő. Egy kakinál kb 1-4 db kell, ezen felül mi kéztörlésre, folt eltávolításra (pl ha lekakaózza a fiam az újként felrakott lepedőt, popsitörlővel szuperül kijön a folt) is használjuk. Van a konyhában is, teraszon is. A dm saját márkája nekem túl habosnak tűnik, a tesco zöld tasakosat imádjuk, mellesleg még régebben egy tesztelésen az elsők között végzett (nedvesség, szakadás, összetevők alapján! a pampersben kőolaj származék is van pl) Liberot szoktunk még venni ha le van akciózva, az is jó.
Ne használj wc papírt pici babának, sőt, én még a 3.5 éves fiam fenekét is popsitörlővel törlöm kaki után.
Hol él a védőnő, az őskorban? De még az se... Nekem anyukám mondta, hogy amikor mi voltunk kicsik, és nem volt még nedves popsitörlő, akkor babaolajos vattát használtak, vagy csak csap alatt lemosást. De nem sokkal kényelmesebb az előre nedvesített és csomagolt popsitörlő? Dehogynem. Nem mondanám, hogy marha drága, és nem fogy belőle olyan sok, legfeljebb az elején. Lehet nem pazarlóan is használni.
Ki kell tapasztalni, hogy ki melyiket szereti, nekem például most a második gyereknél a Pampers jött be, abból is a Sensitive, mert jó nedves, vastag, levisz mindent. De persze, jók a saját márkások is, Dm is, Rossmann is. Nekem ami nem annyira lett a kedvencem, az a Müller saját márkása, az nekem nem elég nedves.
Amit egyszer vettem, és soha többet, az a Baby Bruin, a műanyaghengeres változat. Az borzalmas, vékony, szakad, száraz.
Igazából neked kell kitapasztalni, hogy melyiket szereted. Elsőre talán nem érdemes sokat venni, csak 1-2 csomaggal, hogy ha nem az lesz a befutó, akkor tudj hamar másikat próbálni. Utána már be lehet tárazni, Pampersből például szokott jó kis akció lenni a Rossmannban is, meg a Tescoban is, kartondobozban vettem múltkor 9 csomaggal tök jó áron. Ja, és visszatérve arra, hogy meddig elég: ezt a 9 csomagot másfél hónapja használjuk, és még van kettő belőle. Ja, és úgy, hogy én ezt használom magamnak is sminklemosásra.
Az Auchanban vásárolok Silky popsitörlőt, és jobban meg vagyok elégedve velem, mint a Neogranormonnal és a Liberoval. Általában azt gondolom a feltűnően olcsó dolgokról, hogy a minősége is olyan, de ebben az esetben ez nem igaz. 269 Ft egy 64 db-os csomag, ha nem akciós, akciósan 249.
A DM-es sensitíve popsitörlő vált még be, ez 400 Ft akciósan, több van benne, és kicsit vastagabb is. Tényleg nagyon jó ez is.
A wc papírt nem tudom hogy gondolta a védőnő. Főleg az érzékeny babapopira, amit naponta 8-szor törölgethetsz.
Fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!