Augusztusban szülök, első baba. Milyen popsitörlőt ajánlanátok, mennyit?
Védőnő azt mondta, nem kell nedves csak sima wc papír, mert az marha drága, és egy fél tasak elmenne egy kakinál. Igaz ez?
Ha mégis veszek, újszülöttnek milyen való? Pamerset vettem egy tasakkal, de néztem hogy bababoltban nagy a választék noname termékből, az is jó? Vagy dm rossmann saját márkás?
Köszönöm
Wc papír?!
Neogranormont vettünk mi,van vagy 12 csomaggal itthon,én októberben szülök. Van 4 csomag Lidl-ös is. Én a Rossmannost szeretem nagyon pelusból is,törlőből is,csal itt nálunk épp zárva átalakítás miatt augusztus végéig.
Az szó szerint kemény lenne, ha wc-papírral akarnad levakarni szegény gyerekről a híg fost (már bocs).
Rossmann sensitive-et használunk. Tényldg gyengéd, nem irritál (magamon is tesztelek mindent, jó alany vagyok hozzá, mert szinte mindenre allergiás vagyok).
Nem, nem megy el 40 lap egy kakira. Nagyon max. 4-5 szokott, ha nyakig olyan és nincs lehetőségem "bevágni" a csap alá.
pamperst használunk meg liberot, müllerben lehet kapni 2000 ft körül, 8 csomagos 64 db os popsitörlőt azt szoktam még venni. mikor melyik akciós.
ha az olcsó variáció érdekel akkor vatta és kamilla tea.
egyáltalán nem fogy oylan gyorsan mint ahogy a vnőd gondolja
nem azért de akinek nincs havi 1600 ftja törlőkendőre...az egye meg a wc papírt :) Én a 4-es Libero packat szoktam mindig venni, egy hét egy csomag általában...
ez olyan hogy ha olcsót veszel, valószínű több kell belőle..pl a Baby Bruinból nekünk egy egész doboz volt egy kaka...kicsi vékony kockalapok....ezzel szemben a Libero, a Pampers, a Huggies mind mind vastagabb darab, egy kakihoz 3-4 db elég..technika kérdése is, a nagy részét ügyesen letörlöd a pelussal egy mozdulattal ahogy zárod össze, így csak tisztára törölni kell kvázi.
egyébként az olcsóbbak között is találtam jót: a Gaga asszem Tescos, az is jó vastag, de igazából 40 ft eltérésekről beszélünk úgyhogy nem szoktam keresgélni mindig megveszek akciósan a Liberot, amikor épp 5 ft/db körül van, akkor veszek belőle 4-8 csomagot és az 1-2 hónapig elég (minden hónapban akciózzák úgy is)
ami 2-3 ft/db na azok között én jót még nem láttam, vagy penetra büdös, vagy nagyon kicsi vagy csak azért nem vettem meg mert féltettem a baba popsiját hogy vajon mi lehet bennük, milyen vegyszer..
a Libero nekem illatra is bejön, ez is fontos nálam, a Huggies pl hiába van jó áron és jó minőségben, számomra elviselhetetlen a szaga...
szerintem vegyél elsőkörbe 2-3 csomaggal, az elég az első 2 hétre, és mindig vegyél 1-1 olcsóbb kategóriát ha ilyen helyen jársz, aztán majd kitapasztalod melyik válik be és melyik nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!