Mást nem idegesítenek ezek a dalolászós autók, mit lehetne ezek ellen tenni?
Figyelt kérdés
Értem és a gázt hozó autó, a Famili frostos autó, tuti akkor jön mikor elaltatom a gyerekemet így is nehezen alszik el és ahogy elaltatom, akkor megérkezik valamelyik, és annyi az alvásnak, nem érzékeny a zajokra, de hát arra a hullák is fölkelnek mikor az ablak alatt elmegy, de a legdúrvább mikor szonbatom 7,30 reggel jön és az olcsó gázt hangos bemindással és szirénával jelzi, Utálom őket!!!!2010. ápr. 15. 15:04
11/13 anonim válasza:
Hát akkor látom ezzel nem csak én vagyok így.Mi is falun lakunk és mindig pont a mi házunk elött állnak meg.Kb 9 autó jön(fagyis,húsos,tejes,kenyeres stb...)A hajam égnek áll tőlük.Plusz még a POSTÁS(mobilposta van errefelé),na Vele 1szer össze is vesztem.Azóta ha levél van 1szer megcsörrent mobilon én meg kimegyek.Érdemes volt szólnom....:-))
12/13 anonim válasza:
Akkor ezt figyeld: HÉTFŐ-Lipóti pékség 8:30-kor. KEDD-Házi tejes 9:00-kor, Rárói pékség 15:00-kor. SZERDA-Lipóti pékség 8:30-kor, Purina 10:00-kor. CSÜTÖRTÖK-Házi tejes 9:00-kor, Totál Gáz 14:00-kor. PÉNTEK-Lipóti pékség 8:30-kor. SZOMBAT-Mozgó Bolt 10:00-kor, Family Frost 13:00-kor. VASÁRNAP-Fagyis csajszi 14:00-kor. Akkor én mit szóljak? :D Szegény fiam már csak erre tud elaludni: "Baromfitápok, sertéstápok, koncentrátumok... Kényelem és biztonság, meghoztuk a Purinát!" :D :D :D
13/13 anonim válasza:
:-))) Jókat mosolygok ezen.Én is így vagyok.A kisfiam is már csak erre alszik el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!