Kisfiam 4 hónapos. Pár hete éjszakánként ugyan abban az időben felébred. Éjjel 1- kor és hajnal 4-kor. Mit tegyek?
1-kor csak adok egy cumit neki és alszik is tovább.4-kor pedig elkezd sírni, ki kell venni az ágyból és nagy nehezen vissza alszik. Próbáltuk, hogy nem vesszük ki, de akkor nem hagyja abba a sírást. Nagyon fárasztó már,bár tudom,hogy van akinek rosszabb.
Mikor hagyja ezt abba?
Szia!
Az enyém is csinálta, a Suttogóban olvastam egy jó tippet, hogyan kell leszoktatni róla. Nekem bejött, próbáld ki te is.
Ha pont ugyanabban az időben kel mindig, akkor valószínűleg nem éhes, csak egy kialakult rossz szokás. Csináld azt, hogy egy órával korábbra beállítod az órát, és akkor felkelted. pl. éjfélkor, akkor hamarabb visszaalszik, és egy óra múlva nem fog felkelni. Tudom, tisztára őrültségnek tűnik, de nálunk működött! 3 napig csináltuk, aztán nem kelt fel többször. Egyébként meg is etetheted ilyenkor, cicin előbb elalszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!