Adnátok tanácsot, mostmár tényleg kivagyok?
Figyelt kérdés
2,5 hónapos a babám,állandóan sír. már nagyon kivagyok az állandó sírástól,semmi sem nyugtatja meg.mindennel próbálkoztam.4.tápszert kapja,mindenféle hasfájós cseppet próbáltunk.védőnő, orvos is csak tippelget,hogy mitöl lehet. van 2 nagyobb gyermekem (5 és 6,5),nagyon sajnálom öket mert a pici miatt nem tudok velük leülni játszani vagy foglalkozni velük. a picinek nem tudok kialakítani semmit mert össze vissza alszik,volt hogy napközben 4x-re aludt összesen 1,5órát,vagy volt hogy 7órát volt egyhuzamban ébren. nem akar cumizni sem,hogyesetleg az megnyugtatná. már több oldalon kértem tanácsot de semmi sem válik be. annyira szomorú vagyok emiatt,nem így képzeltem a babázást.az elsö fiamnál a szoptatási sikertelenségek miatt voltam depressziós,a másodiknál az etetés miatt,szerintem most meg ez miatt leszek.bárhova fordulok segitségért semmi nem válik be,ugyanúgy sír vagy még jobban.de lehet nem hiszitek el,komolyan ha ébren van csak sír. most is 3 óta nyomja. ringattam,pihiszék,hinta,összebújás,kiságy,porszívó...minden ment már. jelzem már a nagyszülők is kivannak. segitsen valaki aki ilyet vagy hasonlót megélt.2016. júl. 10. 05:33
1/14 anonim válasza:
Ilyet nem , de ha állandóan sír ,szünet nélkül , akkor biztos fáj valamije. Akkor még nem segít semmi mert minden körülmények között fáj. Elvinném más orvoshoz is.
3/14 anonim válasza:
Több gyerek után azt gondolom, hogy nekem ez fájdalomnak tűnik és kivizsgálás kellene, csak ahhoz egy mégegy jó gyerekorvos. Kezdetnek vérvétel és egy laza bennfekvés kórházban kivizsgálásra.
4/14 anonim válasza:
Nem kell hordozni, sem dajkálgatni, mert az nem segít. Egy alapos kivizsgálás kell, mert valami baja van.
5/14 anonim válasza:
Ha így és ennyit sir, sajnos en is orvoshoz vinnem.
A hordozása itt nem segit valószínűleg...
6/14 A kérdező kommentje:
2 napos kora óta ilyen, már a kórházban is piszkáltak,hogy csináljak vele valamit hogy ne sírjon. akkor azt hittem éhes mindig. mindig mondom az orvosnak,de csak tápszert váltogat. hordozókendő sem segitett,próbáltuk. a szélcsövet is,semmi nem jött a babából. a héten kért széklet mintát,de ennyi. félek mikor ébred fel mert tudom hogy csak sír és tehetetlen vagyok.
2016. júl. 10. 07:59
7/14 anonim válasza:
Mindenképpen írj pár napig egy alvási protokolt, amiben látszik a sírások alvások mennyisége.
Linkelek egy táblázatot, hogyan nézzen ki. ebben legyen más színnel a sírás, az alvás, a nyugodt ébrenlét jelezve. Pár napig írod, és azzal menj egy orvoshoz el, hogy ök is lássák, hogy nem túlzol.
Kivizsgálás mindenképpen kellene, de ahhoz a legjobb, ha viszel egy ilyen alvásprotokolt már.
8/14 anonim válasza:
Biztos, hogy orvoshoz vinném, és nem a gyerekorvosodhoz, aki láthatóan nem segít. A gyerek állandóan sír, valamije fáj, segíteni kell rajta. Vidd el magángyerekorvoshoz (pl. Medoc, Maternity, stb.), hogy vizsgálják ki, ha már a dokitokat nem érdekli a gyerek.
9/14 anonim válasza:
Alapvetően én is hordozáspárti vagyok, de itt nyilván ez már kevés. Ha ennyit sír, akkor tényleg fáj valamije. Orvos, orvos, orvos. Amíg meg nem találják a bajt.
10/14 anonim válasza:
Próbáld meg úgy altatni hogy picit megemeled a fejét, nekem gyanús hogy reflux
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!