Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szamomra hihetetlen, hogy egy...

Szamomra hihetetlen, hogy egy 1 eves gyerek kimondja azt, hogy "tükör". Csak az en lanyom ilyen elmaradott?

Figyelt kérdés
14 honapos, sokmindent "megnevez", felig-meddig, de tobbszotaguaknal meg nem tartottunk.
2010. ápr. 15. 08:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én egy évesen folyékonyan beszéltem és azóta sem hagytam abba. Járni viszont tök későn tanultam meg..minden baba másképpen fejlődik, ne hasonlítsd a babádat senkiéhez. Ha idősebb lesz, akkor majd túlzásba is fogja vinni a csacsogást:)
2010. ápr. 15. 09:07
 12/19 anonim ***** válasza:

Szomszéd kisfiú 17 hónapos, és minden szónak az elejét mondja csak. Vízforraló az "te" (azzal csinálunk teát), kapcsoló az "kap", kapu az "kap", ha valami meleg, az "zzzs", kávé az "ká", tévé az "té", távirányító "tá"... és a többi.

Biztosan nincs elmaradva a 14 hónapos kislányod, nyugi!!! B.

2010. ápr. 15. 09:15
 13/19 anonim ***** válasza:
Számomra nem hihetetlen. Az én gyermekeim szinte folyékonyan beszéltek egy éves korukra, járni viszont később kezdtek, mint az átlag. A kisgyerekek teljesen eltérő ütemben fejlődnek.
2010. ápr. 15. 09:38
 14/19 anonim ***** válasza:
A család elmondása alapján én is egy éves koromra beszéltem, két-három szavas mondatokat használtam,de a mozgás nem igazán érdekelt.
2010. ápr. 15. 09:40
 15/19 A kérdező kommentje:
Az a bizonyos szo egy sztar apuka es anyuka gyerekenek a szajabol hangzott el, akinek ez volt az legelso szava, s persze a kamerak elott.
2010. ápr. 15. 10:45
 16/19 anonim ***** válasza:
szia, bocs, de le kell sz*rni...hatalmas különbségek vannak gyerek és gyerek közt. az egyik már másfél évesen mondatokban beszél, a másik még 2,5 évesen is csak pár szót nyökög. és láss csodát, 3 éves korra mind ugyanott tart, egyik sem zseni, se nem elmaradott. na persze vannak köztük ilyenek is, de a nagy átlag bizony nem az! szóval szerintem ilyenekkel nem érdemes foglalkozni. sztáranyuka, sztárapuka...na persze! ;)
2010. ápr. 15. 12:32
 17/19 anonim ***** válasza:

csak nem az "álompár" Hajdú Péter és Sarka Kata csoda gyerekére gondolsz??? hi.hi-hi

huu.ne hari...de...pfujj....

eszük annyi amennyi látszik..4-5 hós terhesen egyiptomba menni,utána meg itthon címlapra is tettik magukat,h kajamérgezést kaptak...ááááááááááááááá

na de a fiam első igazi szava az ana,és apa után a tigris volt,teljesen szépen kiejtette,még vagy3 szor utána,(kb 12 hós volt),és azóta se..most már 21 hós..

2010. ápr. 15. 21:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Látod! A "celebek" gyerekei ebben is "jobbak"..... Ők már az anyatejjel szívják magukba a szereplési kényszert... Ne hidd, hogy annyival jobb lesz az életük vagy bármi másban előnyt fog jelenteni, hogy ő ennek a két b.romnak a gyereke.... A pénz bár tényleg fontos, mégt nem minden! El tudon képzelni, hogy az életed minden pillanatát lesse valaki? Aztán meg kiforgatva az újságok címlapján olvasd? Egy kisgyereknek nem erre van szüksége, hanem nyugodt, szeretetteljes családra és lelki nyugalomra...hol van az ilyeneknek ez...??? Nézz körül a külföldi "sztárok" magánéletén, a gyerekeiken! Megláthatod, 5-10 évenként lecserélik a párjukat, a gyerekeik már azt se tudják, ki is az igazi apjuk...aztán meg érdekes módon ők is a címlapokon kötnek ki, mert alkoholizálnak, drogoznak, lelki betegek... kellene ez egy normális embernek???? Nekem biztosan nem, nem engedném a világnak, hogy az életemben és a gyerekeim életében vájkáljon!!!!....
2010. ápr. 16. 08:00
 19/19 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a hozzaszolast.
2010. ápr. 16. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!