Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel tudnám helyettesíteni a...

Mivel tudnám helyettesíteni a tápszert?

Figyelt kérdés

Ne kövezzetek meg, voltak ma itt tesónék és odaadtam nekik a fél doboz tápszert.Azt hittem van még egy dobozzal.Viszont nincs.Recept sincs, bár azt tudnék iratni az ügyeleten, de párom csak holnap kap fizut.

Max. 2 evésre kellene kitalálni valamit.Már most is hígabban adtam manómnak oda.

2010. ápr. 14. 17:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szia! írj már egy várost!!!!! légyszi!!!
2010. ápr. 14. 18:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Igazán sem több, sem kevesebb tápszert nem szabadna a vízbe tenni, rá is van írva a dobozára. Remélem sikerül szerezned!
2010. ápr. 14. 18:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem lenne semmi baja a babádnak attól, hogy egyszer vagy kétszer híg tápszert kap, (csak akkor gáz, ha valaki rendszeresen nem tartja be az adagolást),viszont az tényleg probléma, hogy jön az éjszaka, és valószínű, hogy éhes lenne, ha nem kapja meg az adagját.
2010. ápr. 14. 18:59
 14/14 A kérdező kommentje:

Nah, megjöttem.Voltam tápit iratni ki is váltottam.

Köszönöm még egyszer Mindenkinek!

Éjszaka nem szokott kelni manóm, úgyhogy tényleg csak a vacsit kellett volna higítani.De már minden oké.Köszi.

2010. ápr. 14. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!