Mennyire veszi ki apa a részt a gyermeknevelésben, háztartásban, nagy horderejű ügyek intézésében?
Segít az esti fürdetésben:(
Ha valamit itthon megcsinál, abban nincs köszönet, sajnos.
Múltkor elpancsolt 3tányérra és egy fazékra minden melegvizet(120literes a bojler, igaz már ketten zuhanyoztunk, de így is maradnia kellett volna még másnapra is, nemhogy estére nincs a kicsinek fürdővíz:(((() Valahogy ezek után nem bízok rá feladatokat:(
Reggelit azt tud készíteni, meg kvt. Ügyintézni? az mi a szösz?
Nekem három hónapos a kisfiam és az apukája semmiben nem segít legfeljebb befizeti a számlákat (postás)!
Reggel elmegy dolgozni 5.45-kor és valamikor délután haza ér!Hobbyja a forrasztgatás "kütyüzés" vagy azt csinálja vagy számitógépezik!Ha szolok,hogy vegye fel a gyereket akkor kb 5 percig van nálla és utánna lerakja!
Ezidáig egyszer sem tette tisztába kb kétszer megettete és ennyi!Mindent én csinálok mosok,főzök,takarítok a gyereket ellátom még éjszaka is mert az én kicsim van,hogy két óránként eszik.
Néha kezdek besokalni de elég ha ránézek a kicsi babámra és megnyugszom!Ugy ahogy irták a sors társak:Ez van!!
Nevelő anyám azt mondta,hogy ne is várjam,hogy segít mert ez általában így szokott lenni!
Attol függetlenül szeretem a páromat mert minden javitani valo dolgott megcsinál és azért hajt azért,hogy nekünk jó legyen.DE néha jó lenne egy kicsi segitgés pl:megetteti a kicsi ha én éppen főzök!
Nos. Mi nemrég vagyunk túl lakásügyön, hitellel stb. szóval kb. ezerfelé rohangáltunk. Egy kisfiunk volt én terhes voltam. Egy darabig sok mindent intéztem én de hála a hivatalok "jófejségének" meg "segítőkészségének" pár hét alatt kiborultam, görcsölgetni kezdtem és stb.
Na akkor kezébe vette ő az ügyeket.
De addig várt...Sajnos ez most is így van, kicsit ki kell akadjak meg noszogatnom kell ha azt akarom h vmit is megcsináljon.
Sokat dolgozik, aláírom. Házimunkát nem is várok el tőle!! Csak egy kis figyelmességet, hogy "jól van te asszony, azért nagyon rendes vagy, ülj le 5 percre csinálok neked egy kávét "
Vagy hozok máá egy virágot vagy ilyesmi...
Ja és gyereket nem nevel, mert neki olyasmi az elve hogy hagyjuk kibontakozni a gyereket...na mondanom se kell milyen mikor egy 2-3 éves kibontakozik...FEJÜNKRE NŐ.
Imádom az Uram, nem választanék mást, ha adnák se, de sajnos nagyon nagyon arra hagyatkoik hogy én erős vagyok és teherbíró és mindent megcsinálok hamarabb mint ahogy kivárnám h ő megmozduljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!