12 hónapos kislányom még mindig csak cicin hajlandó este elaludni. Hogyan szoktassam le róla? Nektek hogyan sikerült? Tápszert, babatejet már próbáltam alternatívaként kínálni, de idáig ezek egyikét sem fogadta el. Mitévő legyek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 11:05
1/2 anonim válasza:
Szia, szerintem nem kell, hogy leszokasd róla, neki még biztonságot jelent a szopizás, a közelséged. A lányom kb. két éves volt, amikor próbáltam elhagyni az esti szopcsit. Akkor már volt olyan értelmes, hogy lehetett vele "alkudozni": megbeszéltük, hogy már nagylány, és inkább este "megtentézem" a didi helyett, ami abból állt, hogy összebújtunk és elénekeltem neki halkan a tente baba tente dalocskát, közben simogattam a hátát, ami aztán szertartássá vált. Az átmenet zökkenőmentes volt, nem zúgolódott ellene.
2/2 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszoló, köszönöm a hozzászólásodat! Én is szívesen szoptatnám még, de úgy tűnik, hogy kistesó lesz, ezért gondoltam, hogy jobb lenne leszoktatni a "nagylányt"...
2010. ápr. 14. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!