Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti figyeltek arra, hogy...

Ti figyeltek arra, hogy anyukásan öltözzetek? Vajon változtatnom kellene?

Figyelt kérdés

Dress code-os helyen dolgoztam, csak olyan ruháim vannak. Szeretem is őket, kényelmesek, jók is rám. (kb. ilyenek: [link]

Most a 2 hónapos gyereket tolva is így öltözöm. Ezekben tudok majd a homokozóban is játszani vele később, nem óvom őket különösebben.

Bár az utcán az emberek hasonlóképp öltöznek, de ők mégiscsak munkába mennek, nem sétálni a gyerekkel. Érdemes volna kicsit anyukásabban öltöznöm? Hülyének nézhetnek mások?

2016. jún. 28. 08:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
66%

Abba menj ami kényelmes neked.

Mondjuk en kosztümbe szabadultam be a bolcsi utan jatszora a gyerekkel. Na azota van váltó ruhám a cégnél, illetve volt mert most ujra itthon vagyok a kicsivel.

2016. jún. 28. 12:31
 22/23 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem ha egyelőre kényelmes neked ebben nyomulni akkor ne zavartasd magad. Játszótérre vlsz nem lesz az, de majd rájössz magadtól. Ha mégis, akkor hajrá :) Nem mondom hogy én nem néznék rád furán ha összetalálkoznánk a játszón (és nem is a konkrét ruha miatt, hanem mert mindig csodálkozom néha mennyire nem alkalomhoz illően öltöznek egyesek), de ne érdekeljen, ha te jól érzed magad.

Én amúgy a múlt héten ebben a ruhában voltam játszón a 3 gyerekemmel, fagyizni indultunk szóval spontán program volt, de nem zavart és nem lógott ki a fenekem se. Mondjuk lapos szandiban voltam és ez egy pamutruha: [link]

És amúgy meg már annyi csinos casual ruhát, meg hosszú nyári ruhát kapni, biztos találnál olyat ami illik a stílusodhoz.

2016. jún. 28. 13:52
 23/23 A kérdező kommentje:
22: érdemes napszemüveget hordanod, akkor furán nézhetsz másokra büntetlenül, ha már van erre igény!:)
2016. jún. 28. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!