Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elhatározásra jutottam,...

Elhatározásra jutottam, változtatnom kell! Vagy bután gondolom?

Figyelt kérdés
tápszeres a babám,csak éjszakára kap tejcit(sajnos kevés van)!de azt hiszem ez sem elég már!miből gondolom?ma megfigyeltem!fél-12kor szopizott(direkt adtam neki cicit hogy megfigyeljem)utána már kért fél 2kor,utána pedig fél 5kor akkor már tápszert adtam neki az eddigi 120 helyett 150et simán megevett!akkor lehet ezért van fent éjszaka sokszor?a meleg miatt nem hiszem,egy pelusba alszik!
2010. júl. 12. 17:21
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
nem akarom leszoktatni a tejciről mert az a legegészségesebb,de szeretném ha nyugodt lenne mint eddig,elég tanácstalan vagyok!
2010. júl. 12. 17:23
 2/15 A kérdező kommentje:
19hetes a fiam
2010. júl. 12. 17:23
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Tedd minnél többet a cicire!! Ebben a melegben igénylik is,hiszen a szomjukat is ezzel csillapítják. Az a baj ha minnél több tápszert adsz,annál kevesebb igényt fog tartani a szopira,mert könnyebben gyorsabban megkapja az adagot. Ha kell 1,5-2 óránként szoptasd,meglátod majd hogy2-3 nap után megint sok tejcid lesz! Tapasztalat! 11 hós a lányom tejcim még van,bár nem szopizhat sajna.
2010. júl. 12. 17:29
 4/15 A kérdező kommentje:
köszönöm de már probáltam,fejtem,1.5óránként szoptattam,homeós bogyók!de nem használt!szeret cicin lenni,csak épp az éjszaka egy álmatlan!
2010. júl. 12. 17:31
 5/15 A kérdező kommentje:
ő kap inni vizet!és délelőtt bébidesszertet ,gyümölcsöt!
2010. júl. 12. 17:35
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Ha lehet, fordítsd meg, kapjon napközben tejcit, éjjel pedig tápszert. Jobban elalszik tőle, főleg ha a szopinál kevesebb jön egyszerre. Nehézkesebb éjjel tápszert készíteni, de egy idő után már álmodban is be tudod keverni az arányokat... és lehet hogy egy-két hét után nem kel fel éjjel. Jó babázást!
2010. júl. 12. 17:45
 7/15 A kérdező kommentje:
köszönöm azt hiszem ezt fogom kiprobálni!
2010. júl. 12. 17:46
 8/15 anonim ***** válasza:
68%
Az en kisfiam 5 honapos nekem is sajnos keves nagyon a tejem. Reggel es este szoptatom csak de igy is potolnom kell. Reggel 8 korul szopi+100ml tapszer, 12-kor 190ml tapszer, 16-kor 190ml tapszer, 20-kor szopi+120ml tapszer. Este 8-tol reggel 7-8-ig alszik egyhuzamban.
2010. júl. 12. 17:59
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia.én csak barátnőm tapasztalatát tudom leírni neked.ő is este pótolt rá a cicre,mert éjjel fél óránként rákéreckedett neki,azóta végigalussza az éjszakát.Nappalra hagyd a cicit és tedd rá minél többször.Az én kisfiam szó szerint fél óránként szopizott tavaly júliusba,augusztusba végig.Fárasztó volt,éjjel szerencsére tartotta a 3 óránkéntit.Bejött szeptemberbe a hűvös idő,és már egyre ritkábban kellett neki,rengetem tejem volt,és tényleg fél óránként szopizott 10 percet aludt.....

Kitartás,éjjelre pedig adj neki pótlást.

Jó babázást!!

2010. júl. 12. 18:10
 10/15 anonim ***** válasza:
19%
Akkor is tedd cicire ha nem jön semmi ugyan úgy 2 óránként majd meglátod lesz tejed.Jó tanács:1 pohár sör vagy homoepátiás bogyó be fog válni.
2010. júl. 12. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!