Elhatározásra jutottam, változtatnom kell! Vagy bután gondolom?
Én ugyanígy voltam és nekem is azt tanácsolták tegyem többet cicire, nekem nem vált be, nem volt tejem és a mellbimbóm teljesen felázott kisebesedett a gyerek meg csak sírt mert éhes volt. A vége az lett, hogy nekem tiszta seb lett a mellbimbóm és gennyezett. Tápszeres lett a babám és amióta az nem sír, jól van lakva és nyugodt! Nagyon jó , sőt a legjobb az anyatej de ha nincs akkor nincs mit tenni!
Van amikor fel kell ismerni, hogy sajnos nem tudunk szoptatni mert az ha a gyerek éhezik nem az ő érdeke! Ez a görcsös akkor is szoptatni kell egy kicsit túlzás!
tápszer jobban eltelíti, nem kell csak szívni az üvegből, ahonnan szinte folyik, nyilvánvaló, hogy a babának ez könnyebb, ha nem kell megdolozni érte
tavaly nyáron a lányom 5 hósan 2 óránkért kérte cicit amaleg miatt és csak 15 hósan szokott le az éjjeli felkelésekről, pedig mindig sokat evett
ue
Nekem már 10 hónapos a babám, de még mindig 2 óránként szopizik amellett, hogy 3x eszik pépet is (tegnap bújt ki az első foga). Sose kapott tápszert. Volt egy hónap, mikor éjszaka 6-8x ébredt (amúgy 5 hetes korától átalussza az éjszakát), azóta este tejpépet kap vacsorára, és jól alszik éjszaka. De van, hogy csak szopizik, és akkor is átalussza, szóval érdekes dolog ez...
Remélem segíteni fog, ha estére adsz neki tápit, jobban eltelíted a pociját. :) Azért ügyes vagy, hogy megpróbáltad serkenteni a tejet, és hogy nem akarod elhagyni. Ha pótolni kell, hát pótolni kell, a lényeg, hogy lakjon jól. :) Mi se szeretünk éhesek lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!