Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elhatározásra jutottam,...

Elhatározásra jutottam, változtatnom kell! Vagy bután gondolom?

Figyelt kérdés
tápszeres a babám,csak éjszakára kap tejcit(sajnos kevés van)!de azt hiszem ez sem elég már!miből gondolom?ma megfigyeltem!fél-12kor szopizott(direkt adtam neki cicit hogy megfigyeljem)utána már kért fél 2kor,utána pedig fél 5kor akkor már tápszert adtam neki az eddigi 120 helyett 150et simán megevett!akkor lehet ezért van fent éjszaka sokszor?a meleg miatt nem hiszem,egy pelusba alszik!
2010. júl. 12. 17:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
csak attól lesz több tejed ha nappal is cicire teszed.
2010. júl. 14. 08:36
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

Én ugyanígy voltam és nekem is azt tanácsolták tegyem többet cicire, nekem nem vált be, nem volt tejem és a mellbimbóm teljesen felázott kisebesedett a gyerek meg csak sírt mert éhes volt. A vége az lett, hogy nekem tiszta seb lett a mellbimbóm és gennyezett. Tápszeres lett a babám és amióta az nem sír, jól van lakva és nyugodt! Nagyon jó , sőt a legjobb az anyatej de ha nincs akkor nincs mit tenni!

Van amikor fel kell ismerni, hogy sajnos nem tudunk szoptatni mert az ha a gyerek éhezik nem az ő érdeke! Ez a görcsös akkor is szoptatni kell egy kicsit túlzás!

2010. júl. 14. 08:48
 13/15 anonim ***** válasza:

tápszer jobban eltelíti, nem kell csak szívni az üvegből, ahonnan szinte folyik, nyilvánvaló, hogy a babának ez könnyebb, ha nem kell megdolozni érte

tavaly nyáron a lányom 5 hósan 2 óránkért kérte cicit amaleg miatt és csak 15 hósan szokott le az éjjeli felkelésekről, pedig mindig sokat evett

ue

2010. júl. 14. 09:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem már 10 hónapos a babám, de még mindig 2 óránként szopizik amellett, hogy 3x eszik pépet is (tegnap bújt ki az első foga). Sose kapott tápszert. Volt egy hónap, mikor éjszaka 6-8x ébredt (amúgy 5 hetes korától átalussza az éjszakát), azóta este tejpépet kap vacsorára, és jól alszik éjszaka. De van, hogy csak szopizik, és akkor is átalussza, szóval érdekes dolog ez...

Remélem segíteni fog, ha estére adsz neki tápit, jobban eltelíted a pociját. :) Azért ügyes vagy, hogy megpróbáltad serkenteni a tejet, és hogy nem akarod elhagyni. Ha pótolni kell, hát pótolni kell, a lényeg, hogy lakjon jól. :) Mi se szeretünk éhesek lenni...

2010. júl. 14. 10:41
 15/15 anonim ***** válasza:
57%
Háát, ami azt illeti az én babám megdolgozott volna érte de nem jött tej a cicimből! Nem az volt a kérdés, honnan jön könnyebben hanem, hogy jön e egyáltalán! Nem véletlenül ázott fel a mellbimbóm, sokat próbálkoztunk nekem sajnos a próbálkozások ellenére nem volt tejem!
2010. júl. 14. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!