Mit tennétek, (tetteket) olyan esetben, ha anyósotok, akivel egyénként sem vagytok jóban, rossz anyának tartana? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Szóval ha az lenne a szituáció, hogy ő mindent jobban tud, te mindenhez hülye vagy, mert még nem neveltél gyereket, (nekem az első babám most 9 hónapos), és minden amit te csinálsz az rossz, (persze ha más csinálja ugyanazt, az teljesen rendben van). Pedig csak arról van szó, hogy én most nevelek gyereket, ő pedig 40 éve nevelt gyereket. És nem érti meg, hogy azóta változott a világ. Már egyenesen irtózom tőle, ha meglátom, kiráz a hideg. Mert nincs igaza sokmindenben, és úgy csinál mintha legalábbis neki szültem volna gyereket. Ja és ráadásul szerinte ha ő kitalál valamit, akkor az úgy van, még akkor is, ha arról neki fogalma sem lehet. Pl.: kb. 3 hónapos volt a fiam, sírt, valószínűleg fájt a hasa, már kipróbáltunk mindent, épp ringattuk, tehát a kezünkben volt, erre hallom, hogy mondja a másik szobában, hogy még két ilyen hülyét... hagyjátok csak sírni... nem sajnáljátok? Számtalan ilyet tudnék mondani...Egy-két hónap és elköltözünk, de már nem nagyon viselem. Ja és a másik része, ami nem ide tartozik, hogy anyagilag is mindent mi állunk, főzni én főzök (rá is), én takarítok (utána is), stb. Tehát ugyan tényleg mi lakunk ott nála, (MÉG), de kb olyan mintha ő vendégeskedne nálunk. Úgyhogy nem az a helyzet, hogy anyós sokat segít, inkább csak hátráltat!2010. ápr. 13. 22:00
11/12 anonim válasza:
Az enyém adott pár kinyomtatott lapot a naptárral és be voltak színezve a nevek, amik neki tetszenek :D:D:D
Hadd ne mondjam mekkorát röhögtem...
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azon vagyunk, hogy egy-két hónapon belül elköltözzünk. Tényleg kíváncsi voltam, más hogy látja ezt az egészet kívülállóként, mert néha már nem tudom eldönteni, hogy csak eltúlzom-e a dolgokat, vagy ez tényleg gáz. Amit leírtam, minden igaz. Tehát tényeket írtam, nem az utálat vakított el...
2010. ápr. 14. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!