Melyik a jobb, a kókuszmatrac vagy a szivacs?
Már miért fulladna meg egy sima szivacsba??
Régebben se fulladtak meg a gyerekek amiatt mert nem kókuszmatrac volt alattuk.. És egyébként meg nem mindenki engedheti meg magának akár a 7000 vagy 10 000Ft-ot egy kókuszmatracra, mikor annyiból már vesz egy sima szivacsot, meg hozzá 2-3 gumis lepedőt akár.
jól van na...nem kell felkapni a vizet. nekem ezt orvos mondta, hogy kevesebb a veszély a kókuszmatraccal.
ha nem tudja megvenni , akkor nem veszi meg. ennyi.
de harapós vagy....
kókuszmatrac 100x jobb!!!!!
ezen a kérdésen lesznek még itt viták....
KOkuszmatrac,kokuszmatrac,kokuszmatrac.Egyértelmü hogy mindenki erre szavaz,bàr itt az a kérdés hogy megengedheti-e ezt mindenki?
Nem biztos,hisz sok embernek még a tesz-veszen vett 7 forintos kokuszmatrac is sokkal tööbb,mint 2000-ért egy szivacs.
Szerintem itt mindannyian szivacson nöttunk fel,nem lett semmi bajunk töle.
De ma màr a modern vilàg szinte megkövetele a jobb minöségü kokuszmatracot.
Én nem veszek azt,mert én is külföldön élek,itt sem ismerik,pedig tényleg nagyon modern itt minden.Mindenesetre itt A pénztàrca dönt legtöbb esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!