A kenguruk nem terhelik meg nagyon a kismama geincét? És a babáét?
Figyelt kérdés
Így is rossz kicsit a tartásom, és nem szeretném, hogy tovább romoljon.
6 hetes kisfiu anyukája
2008. szept. 27. 11:37
1/4 anonim válasza:
Ahogy a terhes pocak, úgy a kenguru is más tartásra kényszeríti a hátadat, tehát biztos nem tesz túl jót, de ha nem cipeled benne mindig, nem lesz semmi baj. A hátizmod legalábbis erősödik... :) A babát pedig csak 3 hónapos kor után lehet kenguruban hordozni.
2/4 anonim válasza:
Szia! Esetleg póbáéd ki a hordozókedőt, újszülött kortól használható, ortopédiailag jobban ajánlják mint a kegurut. Nekünk bevált, bár se a gyerekorvos, se a védőnő nem repes az ötlettől, gőzöm sincs, miért. Meg kell tanulni jól megkötni, ami csak gyakorlás kérdése, és uccu neki nagyvilááág :-))))
3/4 anonim válasza:
Az olcsóbb kenguruk sajnos eléggé. Nekem elsőre olyan volt, mert spórolni akartam, hát meg is fizettem a tanulópénzt. Fájt benne a hátam mint a veszedelem (gerincferdülésem van enyhén), és ráadásul a babát is folyamat tartani kellett benne mert nagyon előrebillent benne. Aztán vettem egy jobb félét, amire az eladónő azt mondta, hogy nagyon szokták dícsérni, az volt 10 ezer, hát tényleg klasszisokkal jobb volt. Ezen egyrészt keresztbe megy a hátamon a két pánt, másrészt a derekamnál is van egy pántja. Nagy, széles, puha pántok. Az a része pedig, ahol a baba van, valami olyan anyagból készült, amit a baba saját súlya merevít ki.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2008. szept. 27. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!