Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ennivalót készíthetnék...

Milyen ennivalót készíthetnék 10 hós babámnak, ami nem romlik meg fél nap alatt szabad levegőn?

Figyelt kérdés
Kb. 3 étkezésről lenne szó. Azt már kiagyaltam, hogy viszek 1 banánt, pár babapiskótát, és lehet, hogy 1x szopizni is fog, de kellene még valami főtt hami is, ami laktató. (az üveges bébiételt ne írjátok, azt akkor viszek, ha mást nem tudunk kitalálni)
2010. ápr. 13. 16:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én ezt csinálnám:

- én is vinnék banánt

- esetleg almát és reszelőt is hozzá

- egy kis joghurtot, abba belekeverhetném az almát

- vinnék általam főzött főzeléket husival, ahogy szoktam

ÉS:

egy fél literes üvegben lefagyasztanék vizet, azt betenném a kajás táskába, hogy kellően hűtse a romlandó ételeket. Mire kiolvad, addigra már rég megeszi úgyis a Pici! :)

(kislányom 8 és fél hós, és én is gyakran megyek vele erre-arra) :)

2010. ápr. 16. 13:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha sült vagy főtt a husi, pár óra alatt nem fog megromlani, hacsak nem 40 fokon van a tűző napon. De ha van esetleg szigetelt cumisüveg tartód, akkor egy bébiételes üvegbe beleteheted az általad megfőtt főzeléket vagy akármit és már tartva is van a hője.

Az én kislányom is 10 hónapos:)

Tízóraira jó a banán, ebédre ott a főzi vagy amit készítettél, uzsonnára pedig joghurt, vajas kifli, krémtúró, esetleg babapuding, ezek nem romlanak meg.

2010. ápr. 16. 14:04
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi, lányok!
2010. ápr. 16. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!