Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ennivalót készíthetnék...

Milyen ennivalót készíthetnék 10 hós babámnak, ami nem romlik meg fél nap alatt szabad levegőn?

Figyelt kérdés
Kb. 3 étkezésről lenne szó. Azt már kiagyaltam, hogy viszek 1 banánt, pár babapiskótát, és lehet, hogy 1x szopizni is fog, de kellene még valami főtt hami is, ami laktató. (az üveges bébiételt ne írjátok, azt akkor viszek, ha mást nem tudunk kitalálni)
2010. ápr. 13. 16:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szerintem a fött brokkoli pici krumplival meg pulykahusival az fincsi!lehet mondjuk cukkinivel is keverni a dolgot
2010. ápr. 13. 20:22
 2/13 A kérdező kommentje:
De húst hűtő nélkül???
2010. ápr. 13. 21:46
 3/13 anonim ***** válasza:
mi lenne, ha üveges bébiételt vinnél? Azzal, nincs gond amíg fel nem bontod.
2010. ápr. 16. 12:09
 4/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocs, de későn vettem észre, hogy üvegest nem akarsz....akkor nincs ötletem. Bár azok sem rosszabbak, mint a babapiskóta. Vagy az is házi?
2010. ápr. 16. 12:10
 5/13 anonim ***** válasza:
üveges bébikaja a legppraktikusabb. de esetleg szerezhetnéll kölcsönbe egy hűtőtáskát arra a napra. és tuti nem romlik meg a kaja. akkor bármilyen ételt vihetsz.
2010. ápr. 16. 12:13
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet olyan műanyag ételtároló dobozt kapni, aminek dupla a fala, és a két fal között folyadék van.Be kell rakni a fagyasztóba, és így sokáig hidegen tartja a kaját.Mikrózni nem lehet.Szerintem nagyon praktikus, nekem van ilyen.Ebben bármit vihetnél.Ami nekem van 0.75 literes.

/Z/

2010. ápr. 16. 12:20
 7/13 anonim ***** válasza:
A hús nem fog megromlani fél nap alatt sem, nincs 30 fok még, persze ne este add neki oda, hanem mikor először eszik.
2010. ápr. 16. 13:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Bébijoghurt, azt nem kell hűteni, ha evett márés szereti,a kkor azt vigyél magaddal!
2010. ápr. 16. 13:08
 9/13 A kérdező kommentje:

Húst mégsem merek, ilyen dobozt meg már nem tudnék beszerezni addig...

Ha vegyes zöldséget főzök neki, az eláll 3-4 óráig?

2010. ápr. 16. 13:19
 10/13 A kérdező kommentje:
Ja, bébijoghurtot nem próbáltunk...
2010. ápr. 16. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!