Mit gondoltok arról, ha az anyuka baba mellett egyetemre/főiskolára jár?
Nem terveztük a babát, ezért az utolsó félévemet halasztottam az egyetemen.
De így sem a "semmire" jött, van több saját ingatlanunk, mindkettőnk autóval jár, dolgoztam is a baba előtt, ezért szerencsére a hónap végén nem kell számolgatni, hogy mire költhetünk még és mire nem.
Most 10 hetes a babánk, jövőre szeretném befejezni az egyetemet. A barátom és az ő anyukája támogatnak ebben, viszont anyukám hallani sem akar erről... Merthogy nekem nem ez a dolgom most, legyek a gyerek mellett, ha iskolás lesz, majd akkor jut időm erre. De nem értem, hogy miért van így ellene, mikor nekem is egyszerűbb lenne egy pici mellett elvégezni, nem egy nagyobb gyerek mellett, akit már iskolába, iskola utáni programokra kell hurcolni, délután és hétvégén tanulni vele, stbstb. Szeretnénk még két babát pár éven belül, szóval ez is szempont azért.
Már azon is kiborult, hogy újra elkezdtem tanulni egy negyedik idegennyelvet (heti 1x másfél óra), mert "semmi szükségem rá".
Nem vagyunk bezárkózva a babával, mindig jön hozzánk valaki, vagy mi megyünk, de nekem mindig szükségem volt arra, hogy tanuljak, képezzem magam. Nem hanyagolom el emiatt a babát, szóval lenne, aki vigyázna rá, most sem magára hagyom, ha elmegyek itthonról.
De anyukám teljesen elbizonytalanított, hogy milyen anya vagyok, amiért engem az anyaság nem elégít ki...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!