Ehez mit szoltok? Kislányom (2,5 éves) pénteken mivel jo idö volt kint játszott az udvaron
azt mondanom sem kell hogy kegyetlenül összekente magát.mikor jöttek a sogoromék jol lecsesztek mert koszos a gyerek.Ők biz így nem veszik fel de puszit sem kap.Mivel kint vvoltunk az udvaron mondtam hogy nézzenek körül minden tiszta kosz mivel udvar és ha valami nem tetszik lehet mást is csinálni..
nem ki hogy van vele de én nem fogom csak azért állandoan öltöztetni a lányomat mert kint van és összekeni magát.Persze ha bejön mert unja a kintlétet átöltöztetem de ha kint van minek adjak rá tiz ruhát mikor ugyis koszos lesz mindegyik.Még nem ugy játszik hogy nem legyen homokos meg füves meg stb.
Az ő lányuk most másfél éves de egyszer nem élveezte igazán a kirándulást az udvart mert mindig rászlotak hogy összekeni magát.
Nem azt mondom hogy midig koszosnak kell elnie egy gyereknek de mikorotthon játszik az udvaron miért ne lehetne az?Vagy mikor kirándulunk vagy stb.?
Most nincs igazam?
Nekünk is van kutyánk(magyar vizsla) de bekell zárni mert a kicsi befekszik vele az olba és egyszer ugya ludtak el.Tündéri aranyosak voltak.
De a kérdésedre válaszolva totál kiakadnának.Nekik nincs mert vagy gyerek vagy kutya szerintük nem férnek el egymás mellet.
Persze, hogy ez így normális. A gyereknek fel kell fedeznie a dolgokat.
Van egy rokonom, az anyukája ugyanazt csinálta vele, mint ahogy a sógorodékat el tudom képzelni. "Ne lépj a hóba!" "Vigyázz a ruhádra!" "Jajj, koszos leszel!" "Ne fogd meg, mert koszos!" ... És mi lett belőle? Kétbalkezes, kétballábas nyámnyila, kényeskedő felnőtt.
Ügyesedik, tanul az udvari játékkal, felfedezéssel és még az immunrendszere is erősödik egy kis kosztól. Ez így normális. Bezzeg én azt sem bánnám, ha a füle hegye is sáros lenne, csak lenne udvarunk! Jó játékot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!