Kislányom eddig nagyon jól elvolt egyedül is - játszott, gőgicsélt. Viszont napok óta nem hajlandó "egyedül" maradni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Amint leteszem a székébe, ágyába, játszószőnyegre (amit eddig szeretett), irdatlan sírásba kezd és csak a kezemben hajlandó megmaradni.Pelus tiszta és nem éhes...5,5 hós2009. ápr. 7. 17:11
1/2 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak társaságra vágyik, mégpedig a tiédre :) Kinyílik előtte a világ, felfedez, nézeget, de jobban szereti, ha ott vagy mellette. Ültesd be a pihenőszékbe vagy a hordozóba, és vidd magaddal, beszélj neki sokat. Számára ez most nagyon érdekes.
3 hós kislány anyukája
2/2 anonim válasza:
Ugyanezt csinálja öthós fiam, de már egy hónapja...:( hát ez van. Nem hinném higy van valami csodamódszer.... Sokan azt mondják hogy hagyjam kicsit egyedül játszani, had sirjon, majd megszokja... Hát én sem birom ha sir, ugyhogy sokat fogom, vagy folyamatosan játszunk, sétálunk, este apával kiegészül a csapat. Egyszerűen unatkozik, szerintem megunta a szőnyegét, játékait, de hogy engem miért nem unt még meg?... Nem is értem:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!