Kislányom a hátamra mászott nem tudtam megfogni elöször beütötte a fejét oldalt a játszó asztalába majd hátra esett. Nagyon sirt de könnyen megnyugodott majd játszott és szopizott is. Ugye nem lehet baja?
Figyelt kérdés
10 hónapos oldalt a buksiján egy ér felett lett egy dudora.Szöke kevés a haja igy látszik a pukli.Most alszik mert eleve ilyenkor szokott elaludni.2010. máj. 13. 21:33
1/5 anonim válasza:
Sajna ilyen korban ez megesik. Én babám is 10 hós,minden nap többször is hanyat esik,meg ma reggel a kiságy szélébe verte be a szeme mellet,lila is lett. Biztos nem lesz semmi baja :)
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm kicsit megnyugodtam
2010. máj. 13. 21:51
3/5 anonim válasza:
Szia. Én ha ilyen történt, ha alvásidő van, ha nem, mindig várok 1 órát és aztán teszem csak le aludni. Addig elszórakoztatom egy kicsit és megfigyelem hogy viselkedik.
Ne legyen lelkifurdalásod, biztos nincs baj. Sőőt...ennél nagyobb baj soha ne történjen.
Ne izgulj, semmi baj nem lesz! :)
4/5 anonim válasza:
Sajnos megesik az ilyen, én babám is sokat esik, most hogy jár. Ő is 10 hónapos. Ha tényleg semmi furcsát nem látsz rajta, biztos minden rendben. Valahogy a természet jól kitalálta ezt, hogy elég jól bírják ezeket az eséseket, ami a tanulás során éri őket.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi NEKTEK!Vártam ugy 20 percet addig játszottunk nevetgélt kacagot felhivta a nagyit majd szopizott és ugy aludt el ahogy mindig szokott simizte a karomat.Remélem nem lesz baj
2010. máj. 13. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!