1,5hónapos babám a nap nagy részét átsírja. Rettenetesen nyugtalan sőt ideges, még álmában is keservesen sír. Mit tudok tenni hogy nyugodtabban aludjon és ne sírjon ennyit?
Ez nálunk is így volt, akkor még szoptattam.Elvittem orvoshoz, mert már nagyon aggódtam.Csináltak egy teljes kivizsgálást, és kiderült, hogy probléma volt.Át kellett állítani tápszerre.
Ha már mindent kipróbáltál, és semmi sem segít, akkor szerintem vidd Te is orvoshoz.A dokink azt mondta, ha egy baba már álmában is sokat sír, ott valami gond lehet.Igaza volt.
Szia!
Így 1,5 hónaposan szerintem a pocija fájhat!
Add tovább az Espumisant, maszírozd a pocit és, ami fontos, hogy meleget(felmelegített edényfedő ruhába tekerve,melegítő párna)tegyél a pocikára 10-20 percre, ellazítja a beleket!
Én volt hogy a melegítő párnán altattam hason, ez is fontos a hason alvás!
Ha úgy gondolod nem a poci, csak nyűgös és feszűlt a babád, akkor a Sedatif PC, ami homeós és alvászavarok, nyugtalanságra ajánlott!
Én összatöröm a tablettát és a Nurofen adagolóba öntöm, pici vizet felszívok és bele a baba szájába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!