Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden baba nehezebben tanul...

Minden baba nehezebben tanul meg hasról hátra fordulni?

Figyelt kérdés
Az én lányomnak már nagyon megy a hasra fordulás, csak még vissza nem sikerül neki pedig minden esetben megmutatom neki, hogy hogyan kell, de még nem jött rá a drága. Adjatok tanácsot hogyan segíthetem, mert így mindíg jön a hiszti ha elfárad.
2008. szept. 26. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom csak hasról hátra hajlandó fordulni, hasra semmiképp sem. Egyébként úgy taníthatod, hogy valami játékkal próbálod a figyelmét hátra terelni, kicsavarodik és megfordul. Előre teszed az egyik kezét, a másik kezét tolod finoman, az lábát meg megtámasztod, hogy hagy tolja magát.
2008. szept. 27. 05:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám 4 hónapos korától hasra fordult, de csak 2 hónappal később tanult meg vissza fordulni. Én is gyakoroltam vele, de szerintem magától is rájött volna.
2008. szept. 27. 07:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én babóm is nehezebben tanult meg hasról hátrafordulni.
2008. szept. 27. 08:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi is így voltunk, aztán egyik napról a másikra átfordult és mostmár gurul. Ne erőltesd, mindent a maga fejlődésének az ütemében fog csinálni, ha már eljut az arra a szitre.
2008. szept. 27. 09:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Az én kisfiam mikor elmúlt 5-hós utánna kezdett el hasról hátra fordulni addig nem ment.Most vagyunk 6-hósak de nem tud hátról hasra peddig próbálgatja.Szerintem idővel rá fog jönni majd a tied is hogyan kell.Ezért én nem sürgetem.Ja,a nehezebb babáknál mindent később tanul meg.

2008. szept. 27. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!