Szoktátok nézni ezt a jó műsort? Szuperdada!
nagyon jó! amúgy könyve is megjelent a csajnak. Olyan jó lenne, ha itthon is működne ilyen "dadaszolgálat" ha pár napra lehetne hívni segítséget!
De azért arra kíváncsi lennék, hogy a változás meddig tart a gyerkőcöknél... ha pár hét múlva visszanéznénk a dada meg a kamerák nélkül...
Volt olyan szülö aki nem értett egyet a dadus tanácsaival.Nagyon furcsáltam azt a különös szülöi természetett.
És azt is megfigyeltétek hogy majdnem minden házban, rendetlenség van, az udvar is televan régi fölösleges dolgokkal,pedig csak a fiatalok laknak ott.Minden tiszta káosz,nincs ídö semmire a legtöbb családban. Van ilyen műsor a kutya nevelésröl is ,az is fantasztikus,na ott röhögni is lehet.
Szokott lenni olyan, hogy fél év múlva meglátogatja a családot a dada és még mindig rendben van minden.
Szerintem is jó műsor.
Csak néha azon gondolkozom, hogyan engedhetik meg egy 3-4 éves gyereknek, hogy ő irányítson. Nem veszik észre a szülők, hogy mit és hol hibáznak.
Alkalmazom is a csaj egy-egy technikáját, 22 hós a kicsi fiam és bizony sokszor van, hogy elzárja a gázt mikor főzöm. Mostanában, legugolok hozzá és elmagyarázom neki, h anya főzi az ebédet ne nyúljon a sütőhöz.
Azóta nem piszkálta. Ugyanez a számítógéppel, vagy ha valamit komolyan meg szeretnék vele beszélni, így csinálom.
8:25
Segítség, gyerekeim vannak! (am. reality-sor., 33. rész, 2004) (12)
Ez a viasat3-on lesz 05.22-én szombaton. Ez az a sorozat, ahol három dada van egy dada szolgálatból (a lényeg itt is ugyanaz, és a nevelési módszer is nagyban hasonlít). A Jo Frost féle jelenleg sem a viasat-on , sem a lifenetwork-on nem megy ha jól tudom, de biztos lesz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!