Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktátok nézni ezt a jó...

Szoktátok nézni ezt a jó műsort? Szuperdada!

Figyelt kérdés

Én nagyon hasznosnak találom.És ti?

[link]

2010. ápr. 12. 22:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

nagyon jó! amúgy könyve is megjelent a csajnak. Olyan jó lenne, ha itthon is működne ilyen "dadaszolgálat" ha pár napra lehetne hívni segítséget!

De azért arra kíváncsi lennék, hogy a változás meddig tart a gyerkőcöknél... ha pár hét múlva visszanéznénk a dada meg a kamerák nélkül...

2010. ápr. 13. 08:51
 12/23 A kérdező kommentje:

Volt olyan szülö aki nem értett egyet a dadus tanácsaival.Nagyon furcsáltam azt a különös szülöi természetett.

És azt is megfigyeltétek hogy majdnem minden házban, rendetlenség van, az udvar is televan régi fölösleges dolgokkal,pedig csak a fiatalok laknak ott.Minden tiszta káosz,nincs ídö semmire a legtöbb családban. Van ilyen műsor a kutya nevelésröl is ,az is fantasztikus,na ott röhögni is lehet.

2010. ápr. 13. 08:56
 13/23 anonim ***** válasza:
Mikor van a tv-ben?
2010. ápr. 13. 10:27
 14/23 anonim ***** válasza:
A Life Networkon megy minden hétköznap 17h-kor, de asszem délelőtt is ismétlik.
2010. ápr. 13. 18:19
 15/23 anonim ***** válasza:

Szokott lenni olyan, hogy fél év múlva meglátogatja a családot a dada és még mindig rendben van minden.

Szerintem is jó műsor.

Csak néha azon gondolkozom, hogyan engedhetik meg egy 3-4 éves gyereknek, hogy ő irányítson. Nem veszik észre a szülők, hogy mit és hol hibáznak.

Alkalmazom is a csaj egy-egy technikáját, 22 hós a kicsi fiam és bizony sokszor van, hogy elzárja a gázt mikor főzöm. Mostanában, legugolok hozzá és elmagyarázom neki, h anya főzi az ebédet ne nyúljon a sütőhöz.

Azóta nem piszkálta. Ugyanez a számítógéppel, vagy ha valamit komolyan meg szeretnék vele beszélni, így csinálom.

2010. máj. 18. 12:34
 16/23 anonim ***** válasza:
Meg tudnátok mondani h a viasaton hánykor megy?köszike
2010. máj. 18. 12:39
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, akkor a viasat-on szombaton van olyan 11 körül, de nem vagyok biztos benne, már rég nem néztem. :( pedig szerintem is tanulságos!
2010. máj. 18. 12:55
 18/23 anonim ***** válasza:
Sajnos azóta nincs időm nézni, mióta gyerekem van:(Előtte rendszeresen néztem.Nagyon jó kis műsor.Bárcsak lenne időm rá!
2010. máj. 18. 13:11
 19/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező mikor van és milyen napokon ez a műsor,mert a műsorelőzetesben nem találom.Köszi
2010. máj. 18. 14:20
 20/23 anonim ***** válasza:

8:25

Segítség, gyerekeim vannak! (am. reality-sor., 33. rész, 2004) (12)

Ez a viasat3-on lesz 05.22-én szombaton. Ez az a sorozat, ahol három dada van egy dada szolgálatból (a lényeg itt is ugyanaz, és a nevelési módszer is nagyban hasonlít). A Jo Frost féle jelenleg sem a viasat-on , sem a lifenetwork-on nem megy ha jól tudom, de biztos lesz még.

2010. máj. 19. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!