Szoktátok nézni ezt a jó műsort? Szuperdada!
2010. ápr. 12. 22:56
1/23 anonim válasza:
Én is nézem! Szerintem is jó ötletek vannak benne. A mai részben a kislány egy kis szörnyeteg volt, szerintem agyoncsaptam volna....
2/23 A kérdező kommentje:
Fantasztikus volt hogy verés nélkül át alakult a kiscsaj!!!Az anyával együtt bögtem!Én még ilyet nem láttam hogy bírta az anya 8 évig!
2010. ápr. 12. 23:00
3/23 anonim válasza:
Szia, en kulfoldon elek es a reggeli szoptataskor szinte minden nap megy a musor valamelyik csatornan, vagy a brit dadus, vagy az amerikai. Imadom, de nem ertem ezek a szulok hogy lehetnek ennyire idiotak. Komolyan erthetetlen hogy nem kevertek meg le egy pofont a legtobb gyereknek ebben a programban...
5/23 anonim válasza:
Vannak benne nagyon jó ötletek, de néha én is elcsodálkozok a szülőkön, hogy néha számomra teljesen triviális hibákat követnek el. De sokat lehet belőle tanulni. Jó, hogy vannak ilyen műsorok.
7/23 anonim válasza:
Life Network-on megy,én csak azt a csatornát nézem! Begyöpösödnék a délelötti máscsatornás műsoroktól,itt legalább még tanul is az ember! :)
8/23 anonim válasza:
LifeNetwork nekem is nagy kedvencem!!!!!
A Szuperdada pedig szuper :)
Nagyon jó ötletek vannak tényleg, a férjem is néha megnézte velem. A mi kislányunk még csak 1 hónapos, de már vannak elképzeléseink a nevelésével kapcsolatban... :)
9/23 anonim válasza:
Nekem is jól jönne egy ilyen dadus :-)
Sokszor olyan tanácstalan vagyok, hogy mit hogyan csináljak, hogy az jó legyen.
Egy gyerkőcnevelő tanfolyamnak is nagy hasznát venném :-))
10/23 anonim válasza:
Sok részt láttam, és először amikor bemutatják a problémát, mindig azt gondoltam, hogy a gyerekek zárlatosak, de mindig kiderül, hogy a szülők a hibásak. Tanúságos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!