Mit lehet kezdeni a lakásban egy másfél év körüli gyerkőccel? Csak a tv és a számítógép marad?
PONT mintha az én fiamat írtad volna le!!! Az enyémnél is hiába próbálkozok csecsemő kora óta, nem érdekli se a mese, se a vers, ének, nálunk nincs ilyen amit valaki irt hogy issza a szavait a gyerek:)))
Az enyém egy szót se beszélt ennyi idősen (most se sokat 24 hós) így nálunk nem megy a tévé egyáltalán és a számítógép se érdekli.
Csak a kinti lefárasztás működik. Mi vettünk bentre kicsi műanyag csúszdát és hintát, ezeket imádja és nekem is sokat van az ablakban kukkolni a kinti eseményeket:)
Nálunk ez is kb. 5 percig tart hogy hozd ide a macit, stb. stb. Van beltéri kismotorja és n darab labdája .
Én az ilyen napokat csak nagy energiákkal és plusz előbányászott türelemmel bírom, és várom a jóidőt de nagyon!! Vagy legalább mikor nem esik:)
És a te babád sincs elmaradva a korától, csak MÁS típusú gyerek!!
Én eddig azt hittem én csinálok vmit rosszul, de már most látom h a kislányom aki csak 4 hós, már MOST ezerszer jobban érdeklődik a mondókázás, éneklés, zene iránt mint a fiam ilyen idősen. Pedig eskü nem lett jobb hangom:))
Köszönöm nektek is a válaszokat! Kedves utolsó kicsit megnyugtattál hogy van még ilyen gyerkőc a nap alatt, mint az enyém. Gratulálok a pici lányodhoz, minden elismerésem hogy belevágtál a tesó projektbe. Én nem merek, úgy érzem ehhez az egy manóhoz is kevés vagyok, legalábbis egyelőre...
Még egyszer köszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!