Más tud nagyobb babától számítógép elé ülni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen fizikai képtelenség 10 és fél hónapos babám mellett a laptopot bekapcsolni, mert komolyan mondom már arra is felcsillan a szeme hogyha bekapcs gombot megnyomom :) Egyből nyomkodná szakadásig, még az emailjaimat sem tudom megnézni csak ha ő alszik. Nálatok?2010. febr. 6. 13:59
1/9 anonim válasza:
Nálunk is ez van, vagy nyomkodja a gombokat vagy pedig becsukja, hogy tessék inkább velem foglalkozni..pedig amúgy nem lóg rajtam egész nap, csak ez már sok neki. Én is akkor netezek ha alszik. Másfél éves a lányom.
2/9 anonim válasza:
Szia! nálunk is ez volt. Mondjuk nekünk nem laptop van. ha leültem akkor már jött is. Elvitte az egeret, kikapcsolgatta a monitort, a gépet.. stb. most már nagyobb (17 hónapos), de még mindig érdekli. Én úgy oldottam meg, hgy van neki rajzolós program, és amikor apa itthon van, akkor együtt rajzolnak, képet nézegetnek(kutyus, baba, cica). Amióta "használhatja" nem izgatja annyira.
3/9 anonim válasza:
Az en 1 eves babam is ezt csinalja. Van olyan, hogy eszre sem veszem es irok, o meg ugy ahogy van kikapcsolja a szamitogepet, mikor alszik en szamitogepezek:)
4/9 anonim válasza:
Én már a 6 hóstól se tudok ide ülni.Egyszerűen megőrül,ha meghallja a billentyűket kattogni.Apa párszor ideültette,és engedte neki nyomkodni,összenyálazni,megenni a fülhallgatót.
5/9 anonim válasza:
Én most is telefonomról netezek, máshogy nem lehet 15 hósom mellett, mert szétüti a billentyűzetet! Tiszta kis ördög! Amugy nem kártékony, de a laptopomat üti-vágja...apa már mondta, ha kinyirja, ujat nem kapunk....ugyhogy csak este merem elővenni:)
6/9 anonim válasza:
Nekem 10hónaposak a lányaim,de szerencsére ilyen problémám MÁR nincs. Elbarikádoztam a laptopom, így nem tudnak a közelébe jönni. Igaz ők szépen eljátszanak egymással vagy éppen alszanak míg én a gép előtt vagyok. Most épp kergetőznek :) Észre sem veszik a gépet!
7/9 anonim válasza:
Szia!
Nálunk is ez van.Lányom 11 hónapos.
Nem laptopunk van hanem asztali számítógép.
Bemegy alá lehúzza az egeret.
Sőt.Vmelyik nap a billentyűzet vezetékeit kihuzigálta.
Az asztal alatt pedig a férjem telepítő cd-i vannak,azokat meg leborította be a gép alá.
Úgyhogy most azon gondolkodunk hogy mit kéne csinálni,hogy a kisasszony ne lehessen ennyire aktív:)
8/9 A kérdező kommentje:
:))))) Köszi a válaszokat, már azt hittem csak az én lányom gépbarát :)
2010. febr. 6. 17:13
9/9 anonim válasza:
Nálunk ez nincs, mert nem mutattuk meg neki a gépet soha. Tv-t nem nézünk szinte soha, a baba születése után nem sokkal lemondtuk az előfizetést is, mert úgy alakult, hogy nem volt rá se időnk, se igényünk. A laptopot csak csukott ajtó mögött használtuk mindig, vagy ha aludt. Erre azért figyeltünk, mert a monoton, változatlan frekvenciájú zúgásra reagálhat úgy az agy, hogy kiiktatja a hallásból azt a tartományt, és ezt nem akartuk kockáztatni. Nem nagyon láthatott villódzó képernyőt, legfeljebb a nagyszülőknél, és így nem is hiányzik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!