Októberben jön a hugi az akkor 1.5 éves fiam mellé. Ti mit csinálnátok, hogy lecsökkentsétek a féltékenységet ill. hogy rosszul érezze magát a nagy? Tippek?
Figyelt kérdés
Ettől félek a legjobban, most 14 hós a fiam és egész nap én vagyok vele, együtt játszunk, sétálunk stb. és nem szeretném ha rosszul érintené, vagy szomorú lenne hogy őt most kicsit hanyagolom a kicsi miatt. Azt olvastam vonjuk be a nagytesót ilyenkor de hogy pl? Hozza ide a pelenkát pelenkázáskor ezt sokszor olvastam de ezen kívül? Meg ha pl hugi kezd éhes lenni ès indulni kéne a játszótérről haza akkor nem azt mondani hogy a hugi miatt megyünk hanem megyünk megnézzük a pékséget.. szóval ilyen példákat tudtok írni hogy majd mit hogy csináljak?2016. jún. 14. 17:57
11/11 anonim válasza:
Nem egészen 1,5 év van a két kicsi közt....
Nálunk nem volt gond a kicsi baba, le se tojta egy ideig :-D
Viszont az első pár napon nagyon lassan kellett közlekednem itthon, hogy tudjon követni, mert ha pl sietve mentem a wc-re, már rohant utánam sírva, hogy itthon ne hagyma megint... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!