Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet tudni az Aloe...

Mit lehet tudni az Aloe Activatorrol?

Figyelt kérdés
Ajánlották ezt a szert a hasfájos babámnak,de én nem ismerem.A neten az van,hogy ez börtisztitó szer.Sehol nem irják,hogy babának is adható.Tényleg használható belsőleg is,és adható 1 hós babának is?
2008. szept. 26. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, adhatól a legjobb, amit adhatsz neki hasfájásra .

Keress rá az Forvere Living termékekre, ott sokat olvashatsz róla. Lehet mindenre használni, igen univerzális.

Én ujszülött kora óta adtam a babámnak, ha fájt a hasa, és jó lázcsillapító is. Tudni nagyjából annyit kell emellett, hogy kilónként 2 csepp adható. (én délután adtam neki kilónként egy cseppet és este szintén kilónként egy cseppet. Most már csak akkor adok neki kilónként egy cseppet , ha fáj a hasa, és nagyon hasznos)

Volt aki írta, hogy könnyen aludt a babája tőle.

Ha itt rákeresel, sok hasfájós kérdésben írják kismamák, hogy használják.

Beszerzésében tudok segíteni, írj privit.

(felnőtteknek is bármilyen bőrsérülésre, orrcseppnek, szemcseppnek jó...)

2008. szept. 26. 21:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia. Köszi a választ! Megnyugtatott,mert sehol nincs leirva,még a terméken sem. Jó babázást!
2008. szept. 27. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!