Bekenitek a babatok boret olyan 20fokos ragyogo napsutesben valamilyen fenvedo kremmel? Az en babom bore nagyon feher, gondoltam veszek neki egy 30faktoros borapolot, eleg lesz? 7.5 honapos mano anyukaja
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 14:29
1/6 anonim válasza:
még nem,bár 2 éves a Kisfiam.Majd ha jön az igazi nagy nyári napsütés..addig is sok sütőtök és sárgarépa:-))
2/6 anonim válasza:
Én igen. Nagyon fehér, érzékeny a bőre (tőlem örökölte) és igyekszem úgy tolni hogy ne süsse nagyon a nap a kis arcát. 6,5 hónapos.
3/6 anonim válasza:
Én bekenem 50 faktoros naptejjel, mert az ő bőrük sokkal vékonyabb, mint a miénk. Ártani nem árt, de legalább véd!
4/6 anonim válasza:
most olvastam utána a témának miszerint:
- tavasszal a legnagyobb a leégés kockázata, és ekkor a legveszélyesebb, mert a Föld ekkor van a legközelebb a Naphoz
- a 30-as naptej közel 97%ban véd az 50-es 98%ban, tehát csekélyke az eltérés, viszont az 50-esben jelentősen magasabb a kemikáliák aránya
a fentiek bővebben itt megtalálhatóak:
5/6 anonim válasza:
én bekenem 50 faktorossal a 6,5 hónapos babám bőrét(arcát, kézfejét). ha tehetjük kint vagyunk. ő még nem égett le, én igen :-)
6/6 anonim válasza:
Az én 1 évesemnek már tiszta barna a keze, meg az arcát is lekapta a Nap. Nem égett le, hanem lebarnult, tehát már a tavaszi napsütés is káros lehet. Innentől kezdve kenni fogom, viszont vettem Garnieres 50 faktoros kimondottan gyereknaptejet, és lehet hogy nem bírja majd, mert mikor bekentem, és lenyalta a kezéről (mindig a szájába van, jön a foga) a szeme is könnyezett, nem csak a nyála folyt. De akkor nem tudom milyen lenne a jó, hiszen melyik gyerek nem veszi a kezét a szájába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!