Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős volt a babád,...

Mennyi idős volt a babád, amikor nem otthon aludtatok?

Figyelt kérdés
Szüleim 40 km-re laknak. Sokszor voltunk náluk a picivel látogatóba. Aztán szóba került, hogy mi lenne ha 1-2 napot ott töltenénk a picivel. De nem tudom megviselné-e ha nem a megszokott helyen alszik. Szerintetek?
2016. jún. 11. 21:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

A nagy 9 hónaposan először. A kicsi most négy hónapos, még nem aludt máshol.

Egyébként vittem volna őket hamarabb is, de nálunk mindenki városon belül lakik, úgyhogy nincs hová utazgatni. A nagy is nyaralás keretében aludt máshol, a kicsi is így fog, majd augusztusban, akkor lesz hat hónapos. Kétlem, hogy ez akkora gond lenne. Ha ott vannak vele a szülei, akkor nem gáz, főleg, ha még nagyon kicsi. Inkább nagyobb gyereknek kavar be, ha nem a megszokott közegében van, a picinek csak az a fontos, hogy a számára megszokott személyek vele legyenek.

2016. jún. 12. 01:03
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
4-5 honapos volt, 2 ejszaka, 120 km nagyszuloknel...nem volt rosszabb ott neki mint itthon, tok mindegy volt neki a lenyeg h en ott voltam
2016. jún. 12. 06:10
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
6 hetesen szüleimhez. Nem volt gond, szerintem amikor még picik, és nem kötődnek a szobájukhoz, a játékaikhoz akkor csak az a lényeg, hogy anya meglegyen.
2016. jún. 12. 06:29
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
Ha jol emlekszem nem volt harom honapos. Olyan elviselhetetlen volt a kanikula a lakasunkban hogy muszaj volt elkoltozni par napra egy huvosebb lakasba.
2016. jún. 12. 06:50
 15/19 anonim ***** válasza:
49%
6 hetes volt, anyukameknal akudtunk
2016. jún. 12. 06:55
 16/19 anonim ***** válasza:
50%

5 hetesen kórházban. :( 8 napig.

Nem viselte meg az új hely. Kialudta magát kezelés mellett.

2016. jún. 12. 07:57
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
7 hetes.
2016. jún. 12. 08:31
 18/19 anonim ***** válasza:
A Kisfiam most 3,5 hónapos, 2 hónaposan utaztunk először 300 km-re, a Nagyszülőkhöz. 2 éjszakàt töltöttünk ott, az alvàssal semmi gond nem volt, ugyanúgy történt minden, mint itthon. Nappal sem volt sok gond, csak mindenki látni akarta és màr nap végére besokallt és kidőlt. Mire vége lett a hétvégének, nagyon elfàradt és pàr napig itthon is nyűgösködött. Ezért mérges is vagyok magunkra, hogy hagytam, hogy ennyire elfàradjon a sok ujdonságtól. Szerintem ha erre odafigyelsz, nem lesz gond.
2016. jún. 12. 16:12
 19/19 anonim ***** válasza:

5 hós.

Vigyél magaddal olyat, amivel otthon szeret játszani, ahol jól érzi magát (pl. játszószőnyeg- azt ráadásul össze lehet hajtani, így kis helyen is elfér).

Az alvás egyébként mindegy lesz neki, hol.

Arra készülj, hogy az utazóágyak alja-oldala susogós/hálós, amit hamar megtalálnak a babák és kapargatnak vagy susogtatnak elalvásig. Ezért inkább te alszol majd el nehezebben :)

2016. jún. 17. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!