Mit tesztek magatokért egy nap, ha fél év alatti
babátokkal vagytok otthon?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy hajmosás meg külső dolgok, hanem inkább a szellem építése. pl.olvasás, filmezés, nyelvtanulás, akár írás, rajzolás, akár múzeum. Bármi.
Levelezőn egyetemre járok, mellette futni szoktam, olvasni, nyelvet tanulni. Egy gyerekkel ezek simán megoldható dolgok voltak. Mióta kettő lett már a hajmosás is nagy szám, a sulit berekesztettem, mert nem tudok ébren maradni tanulni, a futáshoz nincs energiám, a boltig alig jutok el, a nyelvtanulás meg kimerül abban, hogy idegen nyelvű filmet nézek száz részletben egy hét alatt, szoptatás közben. A GYED végéig az a tervem, hogy megőrzöm a józan eszem és nem őrülök meg. Boldog leszek, ha sikerül.
2016. máj. 26. 14:37
2/13 anonim válasza:
Kettő van, nem nagyobb váltás mint, amikor csak egy volt (20 hónapos és 12 hetes) Filmezek, nyelvet nem tanulok van 3 nyelvvizsgám, mesterképzést csinálom levelezőn. Olvasni is jut idő. A férjemmel is kimozdulunk :)
2016. máj. 26. 14:45
3/13 anonim válasza:
2-es: és amikor minderre jut időd, ki van a gyerekekkel?
2016. máj. 26. 14:51
4/13 A kérdező kommentje:
3:nem a válaszoló vagyok, de a mi gyerekünkkel akkor az alvása van vagy az apukája.:)
2016. máj. 26. 14:55
5/13 anonim válasza:
2 vagyok! Szoktak aludni is az én gyerekeim! Sőt a nagyobb eljátszik magában....tudom szörnyű anya vagyok, de ez van... Ja a kicsi hintázik, játszószőnyegen van, szívesen hallgatja azt is amit épp tanulok! Egyébként van apja is! Amikor pedig a férjemmel kimozdulunk, akkor bébiszitter vigyáz a gyerekekre, ez este történik fektetés után, a kicsi sem kel fel 3 hetes kora óta.
2016. máj. 26. 15:03
6/13 anonim válasza:
Savanyú a szőlő pontozók? Akkor mondom tovább! Kozmetikus fodrász stb is belefér havonta egyszer! :D
Rengeteget utazunk is!
2016. máj. 26. 15:05
7/13 anonim válasza:
Este 8-ra pedig legkésőbb mindenki ágyban van, nem értem, akkor miért ne filmezhetnék...Ja igen a ház is tiszta, meg az udvar is....
2016. máj. 26. 15:07
8/13 A kérdező kommentje:
Miért van mindig a kérdéseknél egy troll, aki elítéli, hogy valakinek a gyerekére az apja is tud és akar vigyázni? Nem értem. Simán lehetne válaszolni is, és nem bántani másokat.
2016. máj. 26. 15:19
9/13 anonim válasza:
2,5 éves és 4 hónapos lányaim vannak. A nagy is itthon van, szeptemberben megy oviba.
Én a déli alvás ideje alatt Trónok harcát nézek
2016. máj. 26. 18:24
10/13 anonim válasza:
Az első hónapokban én faltam a könyveket, mert 1 órásak, később 45 percesek voltak a szoptatások. :) Igaz ezen kívül másra nagyon nem volt időm, mert sokat sírdogált napközben a kisfiam.
Most 1 éves lesz, szeptembertől tervezek levelezőn tanulni. Egyébként a délutáni alvásidejében szinte csak magammal foglalkozok, olvasok, netezek, barkácsolok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!