Ti Meddig voltatok, lesztek otthon a babátokkal?
Nagylányommal 2 éves koráig (júliusban töltötte), majd szabit kivettem és szeptemberben kezdte a bölcsit, én pedig a munkát. Akkor már terhes voltam a második lányunkkal.
Most 2 hónapos a kicsi és 2 éves koráig tervezek itthon maradni vele is.
Ő terveim szerint majd januártól kezdi a bölcsit. Szóval pár nappal a 2. születésnapja előtt.
Amíg beszoktatom veszek ki szabit, majd ha minden rendben (remélhetőleg), megyek vissza dolgozni. A maradék bent lévő szabit pedig nyáron veszem majd ki, mert 5 hét leállás lesz bölcsibe/oviba.
A munkahelyem családbarát szerencsére, a főnököm meg 5 gyerekkel csinálta ezt végig, így tudja, hogy mire számíthat.
Plusz nekem mindig azt mondják a cégnél, hogy a család az első, nekik az a dolguk, hogy megoldják az extrém (beteg valaki gyereke és kiesik a munkából, terhes és vizsgálatokra kell járnia, stb) helyzeteket.
1 éves koráig voltam otthon,4 órába visszavettek,így 8-12ig bölcsiben van,céges bölcsi,itt van tőlem 100 méterre.
Amikor betölti a 3-at,akkortól 8 órában leszek.
Én 1,5 éves koráig tervezem, de az még nagyon messze van ( hónapos), szóval bárhogy alakulhat még. :) Utána szeretnék 4 órában visszamenni.
Természetesen a baba az első, de olyan munkahelyem van amit egyrészt szeretek, másrészt baromi nagy mázlim van vele, így hiába tudom, hogy 2 év múlva is visszavennének, egyrészt szeretném, hogy lássák, hogy lehet rám számítani, másrészt nem akarok teljesen kiesni a melóból (márpedig ha utána jön a következő baba, akkor egy kis időre muszáj visszamennem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!