Mit vigyünk babalátogatóba, plédet vagy törölközőt?
Figyelt kérdés
Melyikből jön jobban, ha esetleg tőbbet is kapnak?2016. jún. 11. 20:56
11/16 anonim válasza:
Pelenkatorta esetleg az mutatós is hasznos is. Magad is elkészítheted de ha nem szernél vele bajlodni keress fel egy dm üzlett. Sok helyen készítenek már. Pár csörgő rá színes betűk amiből a pici nevét lehet kirakni a szobája ajtajára. Vagy ami még eszembe van az a gipszkiöntő forma amiből szobor lesz a poci kezéről lábáról.
14/16 anonim válasza:
Én a plédnek örültem volna jobban, abból többet használunk, van a hintában, babakocsiban, az ágyában, az autóban is tartunk egy kötött takarót.
15/16 anonim válasza:
Pelus és nedvestörlő ennek mindenki nagyon örül!!! Én nem örvendenék se a plédnek sem a törölközőnek, hisz ezeket már megveszi mindenki azelőtt, én úgy gondolom. De persze lehet sok is a plédből/törölközőből, mert ahogy irták sosem elég.
16/16 anonim válasza:
De ha szavazni kell, akkor pléd inkább. Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!