Vigyük magunkkal anyukámat és a lányunkat, vagy úgy jobb, ha itthon maradnak?
Júliusban lesz a vőlegényemmel az 5. évfordulónk és ezért szervezett nekem egy meglepetés hétvégét oda, ahol összejöttünk. És akkor lesz az egyik kedvenc énekesnőm koncertje is.
Szóval július közepén négy napot külföldön lennénk.
Viszont van egy 10 napos kislányunk, aki akkor lenne 7 hetes. Nem tudom, mi lenne a jobb megoldás.
Ha jönne velünk ő és anyukám is és a picivel lenne, vagy ha itthon maradna a lányunk mamával.
Azért is hajlok afelé, hogy maradjanak inkább, mert miután hazajövünk, rá 3 napra indulunk nyaralni és nem akarom, hogy teljesen összezavarodjon a napirend, vagy bármi ilyesmi.
Látod utolsó előtti, ilyen fiatal vagy és még nincs gyereked és mégis normálisan gondolkozol.
Amúgy tuti nem huszonéves, 30 felett van. 5 éves évfordulót ünnepelnek, szóval emiatt se gondolom hogy olyan fiatal. Szerintem nekik csak dísznek kellett a gyerek.
28, sejtésem szerint addig is többet lesz a nagyinál (lehet már ebben a 10 napban is többet gondozta, mint az anyja), így hiányozni se fog az anyja, mert nem is ismeri.
Az ilyen csak megszüli és ennyi volt az anyaság, megy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!