A babátok birta a Milumil HA Start optima tápszert? Ez van itthon meg még Beba Pro HA Start . Melyik a jobb?
Nekem is ugyanennyi idős volt amikor tápszert kezdett el kapni. Milumilosak vagyunk mi is. Mi is 7 és fél 8között fürdünk. Már most h jó idő van beiktattunk egy 10-15 perces csupaszkodást :) utána jön a fürdés és a vacsi. 8ra már az ágyban van általában. Eleinte mi is össze-vissza fürdettük de csak sikerült ráállni a rutinra. A széklet meg tényleg jó büdös meg olyan amivel vakolni lehet :D
Próbálom beszéddel lefoglalni meg hintáztatom. Amúgy hasfájásra jó valóban a lábtorna de ha nagyon fáj neki akkor volt h espumisant kapott de mióta nekem tápszeres egyáltalán nem hasfájós még szopizott addig nekem rettenetesen hasfájós volt. Ennyiben nem bánom h már nem szopizik de alapjában még mindig hiányzik. Rossz volt eleinte nagyon de már kezdek hozzászokni :) AMikor meg öltözteted fel fürdés után azért sír mert már türelmetlen hiszen tudja h itt a vacsi ideje :)
10 hetes kislány anyukája :)
Az enyém is Milumil-t kapott, és szoptattam is, bár az elején alig volt tejem. Fájt a pocija, azt mondták azért, mert tejet és tápszert is kap. Ok, de akkor ne szoptassam??
Azt is mondták, hogy az anyatejes babáknak is fáj a hasuk. Azt is, hogy a tápszereseknek is fáj...
Én adtam neki Espumisant, az jó volt.
Váltottunk is tápszert (Beba-ra), az is ízlett neki, de a hasfájása maradt, ezért visszatértünk a Milumilhoz.
Azt is mondták, hogy ha kialakulnak az emésztőenzimjei, akkor nem fog fájni a pocija, és láss csodát, 2 hónapos kora óta nem kínlódik.
Az én babám is sírt eleinte fürdésnél (gondolom a kórházi tapasztalatok miatt), de aztán rájött, hogy itthon nem olyan rossz. Most lesz 5 hónapos, de nincs szigorú napirendünk. Nem mindig sikerül ugyanakkor fürdeni.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!