Hipp, Humana, Milupa, Milumil közül melyik cég termékei a megbízhatóbbak és miért?
A milumil nem milupás termék, hanem a milupa milumiles termék.
Ugyanis a milumil megvette a milupat.
Én hippet nem adnék. Abból árát bébiételt adnék.
A milumil nagyon jó es megbízható.
Illetve a milupa vaníliás is isteni finom
Milupa, Milumil, Humana tejpépet, tápszert adtam a gyerekeimnek, de csak mert ezeket megették, a Hipp-et nem ették meg. Bébiételek közül is jobban szerették a Kecskemétit és az Univert.
Amúgy a Milupát szerették a legjobban. Amúgy szerintem mindegyik megbízható, én azt adtam nekik, amelyiket a legjobban szerették.
Az én kisfiam a Milumil vaníliás és Hipp barackos tejpépet evett, attól függ melyik ízlik a gyermekednek!
6 hónapos kortól már vannak gabonás pépek is!
Ha az ár nem számít, akkor kóstoltathatsz vele sokfélét. Bár a Hipp, A MIlumil,Milupa 8-900 ft, van ennél drágább is, de olcsóbb az csak a dm és rossman márkás.
Esetleg ha a gyermekorvos ír receptre, a Milumil Sinemil, és Sinlac biztosan megbízható tejpépek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!