3 hónapos babám nem fogadja el a tápszert, se kanállal, se üvegből, se a humana h. a-t, se a milumil h. a-t ezt írta fel a doki. Szerencsére szopizik, de nagyritkán estére elfogy a tejci, és nem hajlandó megenni a tápit. Mit csináljak?
szia!
Próbáld meg a beba HA-t. Ha ez se jönne be, akkor pedig lassan de biztosan egy kis almalével lehet ismertetni a babát (pici sinlaccal vegyítve, de erről érdemes kikérni a védőnéni , gyerekdoki véleményét)
próbáld meg a Humana Babyfit-et
ez nem Ha-s, hanem Ar-es, nálunk csak ez jött be.
sokszor hallottam, hogy a baba semmilyen ha-s tápszert nem evett meg, és muszáj volt ar-re váltani.
ez a Babyfit banános ízű.
10:11-es vagyok. Nekünk a doki néni ajánlotta, a Mildibé 1-et. Ez régi tápszer. Ha nincs a családban valaki, aki allergiára hajlamos, akkor nyugodtan adhatod. Mi egyébként azért váltottunk erre, mert hasfájós volt. Egyszer helyettesítették a doki néninket és pont mentünk tápszert íratni. A másik doki azt akarta, hogy újra igyunk ha-t. Dehogy cserélek, ha ez bejött. Már 7 hónaposak vagyunk, a 2-t esszük. Semmi bajunk, kaka is van rendszeresen. Szerintem írass, légy határozott és kész. Egyébként te döntesz, hogy mit szeretnél kipróbálni. Ha nem jön be, lehet tovább próbálkozni.
Receptre 608 ft....szerintem egy próbát megér:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!