Ha a kisbabám csak havonta 1* látja az anyukámat megszereti majd valamikor annyira, hogy éjszakára rábízzam?
Figyelt kérdés
Lassan 9 hónapos a lányom, az apján kívül soha senkire nem bíztam még. Anyósomat ismeri, de ő a másik unokáját sem vállalja éjszakára, aki már 7 éves és én sem bíznám rá szivesen, mert imád mártírkodni, nem akarom visszahallani mástól, hogy ő mit össze kínlódott a gyerekkel, hogy mi szórakozzunk. Nagyon szeretnék a férjemmel kettesben lenni, elmenni este egy étterembe v. bulizni. Anyukámék viszont messze laknak, havonta 1* találkozunk. Egy óra múlva már haverkodik vele a lányom, de minden hónapban eljátszuk az ismerkedést. Tudom, hogy most még korai, de érdekelne, hogy kb. mennyi idős korában bízhatom rá anyukámra nyugodt szívvel éjszakára, ha csak ritkán találkoznak? Valakinek van ilyen tapasztalata?2008. szept. 26. 08:37
1/2 anonim válasza:
Szia!Én is ebben a cípőbe járok csak az én fiam 6éves és az édesanyámat hetente látja és még mindig nem akar ott aludni nélkülünk.Bíztosan rá lehet bízni a gyereket híszen felnevelt téged.A gyereknek lesz nehezebb a helyzet.Probáljátok ki hívjátok el anyukádat,hogy aludjon nálatok és menjetek el vacsorázni egy közelebbi helyre!Én ugy csináltam,hogy előszőr megfürdettem és enni adtam neki aztán mentünk el vacsizni.Volt olyan,hogy a gyerek meg várt bennünket.Szerintem probáljátok ki mennyire van el anyukáddal.Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Szerintem ha anyukád nálatok vigyáz rá, és nem úgy, hogy ő megérkezik, ti meg rögtön elmentek, hanem megvárjátok, amíg "feloldódik" a társaságában, akkor nyugodtan elmehettek. A saját környezetében jobban viseli, mintha őt vinnétek el a nagymamához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!