Tudnátok javasolni neveket?
36. héten vagyok, úgyhogy sietni kellene, de nem jutunk dűlőre nevek terén. Előre szólok, mi a természet hívei vagyunk, az elnézés alap. Kislány lesz, a vezetéknevünk is érdekes.
A vezetéknév:
Ardeleán
Tehát kérek mindenkit, ne Annát, Lilit, Fannit és társait mondjon, tudom hogy nem csúnya nevek, de nem szeretnénk tucatnevet. Kifejezetten elegáns, természethez illő, vezezéknevünkhöz passzoló nevet keresünk.
+ van egy 6 éves kislányom is
De ha az is lesz, lesz oly értelmes, hogy nem foglalkozik a csúfolódással - ezt te csak hiszed.
Apa is így volt vele, hogy lepereg rólam. Kb. gyomorgörccsel mentem minden nap! iskolába, mert állandóan bántottak (Julia Robertses a szám), szpósszájú, stb.
NEM tudtam figyelmen kívül hagyni, és középiskolában kb. barátkozni sem mertem, utáltam magamat, rengeteget sírtam, hiába voltam amúgy kitűnő...
Helka viszont szép, Apolka nekem kissé furcsa :)
Jó hát #31, azért mert te ennyire a szívedre vetted, nem mindenkit hat meg a csúfolódás, engem speciel pont nem érdekelt, pedig piszkáltak a bajszom miatt alsóban (lánykétn képzelheted, hogy milyen volt), a korán nőtt melleim miatt.
Szóval csak azért nem adni egy nevet, mert jajj, csúfolni fogják. Hát inkább a nevével csúfolják, mint azkkal, amiket én említettem.. :)
Persze, most a normális nevekről beszélek, szerintem a kérdésben felsoroltak 90%-a vállalható név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!