Tudnátok javasolni neveket?
36. héten vagyok, úgyhogy sietni kellene, de nem jutunk dűlőre nevek terén. Előre szólok, mi a természet hívei vagyunk, az elnézés alap. Kislány lesz, a vezetéknevünk is érdekes.
A vezetéknév:
Ardeleán
Tehát kérek mindenkit, ne Annát, Lilit, Fannit és társait mondjon, tudom hogy nem csúnya nevek, de nem szeretnénk tucatnevet. Kifejezetten elegáns, természethez illő, vezezéknevünkhöz passzoló nevet keresünk.
+ van egy 6 éves kislányom is
Majd írd meg mi lett
Loretta Loredana is jók még ja és a Niké
Nagyon szeretem a ritka, különleges neveket, de az itt felsoroltak közül sok számomra inkább a nevetséges kategóriába tartozik.
Az Apolka gyönyörű név, ne adjatok a kistesójának se viselhetetlen nevet!
Az egyik kislányom Helka, szerintem a Ti nevetekkel is nagyon szépen cseng. Ardeleán Helka .
Tyű, a Helka is gyönyörű. Még nem jutottunk dűlőre, de megegyeztünk, hogy az Izménét elvetjük. A Krizanta, Helka és az Írisz versenyzik egymással. Megkérdezzük Apolkát is, hogy neki melyik tetszik, hiszen a kistesója lesz.
Köszönöm a válaszokat! :)
Sziasztok! Örömmel jöttem. Eldöntöttük a kicsi nevét! Mindenkinek ez tetszik (beleértve Apolkát is):
Ardeleán Helka
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Helka baba lassan megérkezik, majd írok azután is. :) Még 4 hét :-)
De jó, gratulálok és örülök, hogy tudtam segíteni a névválasztásban. :)
Azt azért elmondom, hogy készülj fel, szinte mindenhol és mindenki Helgázni fogja. Mi is mindig mondjuk, hogy "nem Helga hanem Helka, k-val".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!