Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudnátok javasolni neveket?

Tudnátok javasolni neveket?

Figyelt kérdés

36. héten vagyok, úgyhogy sietni kellene, de nem jutunk dűlőre nevek terén. Előre szólok, mi a természet hívei vagyunk, az elnézés alap. Kislány lesz, a vezetéknevünk is érdekes.

A vezetéknév:

Ardeleán

Tehát kérek mindenkit, ne Annát, Lilit, Fannit és társait mondjon, tudom hogy nem csúnya nevek, de nem szeretnénk tucatnevet. Kifejezetten elegáns, természethez illő, vezezéknevünkhöz passzoló nevet keresünk.

+ van egy 6 éves kislányom is

2016. jún. 5. 11:02
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Nekem az Ariadné nagy kedvencem, akár ezt is meggondolhatnátok!:)
2016. jún. 5. 13:21
 22/34 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és minden egyebet! Az Ariadné is nagyon szép, de a férjem nővérének a kislánya is Ariadné, ezért nem szeretnénk ezt adni. A Krizanta, Írisz és Izméné a legesélyesebbek.
2016. jún. 5. 13:39
 23/34 anonim ***** válasza:
Ardeleán Kamilla, esetleg Jázmin vagy Csenge. A Kamilla tetszik nekem, nagyon szép a hangzása és bár hosszú, mégis dallamos és könnyen kimondható a vezetéknévvel együtt, nagyon jól becézhető és ha a természet hívei vagytok, akkor meg nopláne.
2016. jún. 5. 13:45
 24/34 anonim ***** válasza:

Majd írd meg mi lett

Loretta Loredana is jók még ja és a Niké

2016. jún. 5. 13:57
 25/34 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretem a ritka, különleges neveket, de az itt felsoroltak közül sok számomra inkább a nevetséges kategóriába tartozik.

Az Apolka gyönyörű név, ne adjatok a kistesójának se viselhetetlen nevet!

Az egyik kislányom Helka, szerintem a Ti nevetekkel is nagyon szépen cseng. Ardeleán Helka .

2016. jún. 5. 14:36
 26/34 A kérdező kommentje:

Tyű, a Helka is gyönyörű. Még nem jutottunk dűlőre, de megegyeztünk, hogy az Izménét elvetjük. A Krizanta, Helka és az Írisz versenyzik egymással. Megkérdezzük Apolkát is, hogy neki melyik tetszik, hiszen a kistesója lesz.

Köszönöm a válaszokat! :)

2016. jún. 5. 17:58
 27/34 anonim ***** válasza:
Én a Helkára szavazok! Megy az Apolka mellé is :)
2016. jún. 5. 18:55
 28/34 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Örömmel jöttem. Eldöntöttük a kicsi nevét! Mindenkinek ez tetszik (beleértve Apolkát is):

Ardeleán Helka

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Helka baba lassan megérkezik, majd írok azután is. :) Még 4 hét :-)

2016. jún. 5. 20:03
 29/34 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy ha természetközeliek vagytok, akkor miért cifrázzátok túl a neveket? én eddig azt hittem, hogy az olyanok, mint ti, az egyszerű, tiszta neveket szeretik. Tényleg ne vedd bántásnak, csak nagyon érdekel.
2016. jún. 5. 20:13
 30/34 anonim ***** válasza:

De jó, gratulálok és örülök, hogy tudtam segíteni a névválasztásban. :)

Azt azért elmondom, hogy készülj fel, szinte mindenhol és mindenki Helgázni fogja. Mi is mindig mondjuk, hogy "nem Helga hanem Helka, k-val".

2016. jún. 5. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!