Azoktól várok segítséget, akik ismerik a CAM babakocsi családot! Mi a véleményetek?
Nekünk is Comby Family babakocsink van. /igaz nem 2010-es :)/
A mózest nagyon szerettem és sokáig ki tudtuk használni. Abban sétáltunk egész télen. Szerettem, hogy emelhető a fejrésze, így a nagyon kiváncsi fiam nézelődhetet is benne, akkor, amikor még nem ült.
Most már a sport részt használjuk (ami megjegyzem sokkal könnyebb, mint a mózes)
A hordozó könnyen beköthető a kocsiba. Na azt most nőttük ki (a fiam 9 hónapos, kb. 9 kg., és 74 cm.)
Jó hogy külön le lehet szedni a mózest és a hordozót a vázról és fordítva is rá lehet tenni. Viszont a sport rész csak előrenéző. (nem tudom a 2010-es változatban mennyit változtattak rajta)
Összességében szerintem elég jó kocsi.Nekünk piros-kék színben van, ami szerintem egy kislánynak is jó.
Talán egy kicsit nehéz nekem, de én nem vagyok egy izompacsirta :)
Szia
A bartnom is CAM babakocsit vett (persze 2008as kollekcio) es elegedett is volt vele, a fia 1,5 eves koraig hasznaltak, viszont most kell ujat venni mert az osszetetelek szetestek es hasznalhatatlan. Tobb anyukatol hallottam mar a problemarol. Masik dolog amiert most mar mast valasztana az a kerekek merete, mert telen nem tudta a hoban rendesen hasznalni, elakadt vele, alig tudta tolni. Ha az ar nem lenyeges akkor vedd figyelembe a biztonsagot, a baba kenyelmet, a kerekeket, a kocsi sulyat, a kar allithato legyen, konnyen osszecsukhato-e, be e fer az autoba, sport reszt fekve is lehessen hasznalni(ugyanis sajna vannak olyanok fajtak amelyeket nem lehet).
Sok szerencset a valasztashoz es jo babazast:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!