Ti hogyan vészelitek át, ha sír a baba?
Napközben nem annyira baj, azt tudom kezelni. De mikor lefekvés jön, van olyan este, hogy csak sír-sír. És ez a legrosszabb, mert ugye már én is pihennék, de van, hogy leülni se enged, mert akkor is sír. De ha sétálok vele akkor meg csöndben van.
És ilyenkor magamban idegeskedem h miért nem alszik már.
Az én fiam, ha semmi baja, akkor simán berakható az ágyába, és ott álomba simogatható :) De ha például egy fárasztó napon vagyunk túl, sok inger érte, vagy front van, vagy akármi ilyesmi, akkor ő is sírós éjjelre.
A férjemmel felváltva sétálunk vele ilyenkor, amíg el nem alszik. Ha semmi nem segít, akkor beleteszem a mei tai-ba, ott általában 5-10 perc alatt akkor is elalszik, ha előtte nagyon nem akart :) Így tartani sem nehéz egyáltalán, és ő is jól érzi magát benne. Azért nem veszem elő mindjárt az első nyikkra, mert kötözgetni nem annyira szeretem, de ha kell, akkor kell :D
Én nagyon nehezen viseltem, mert hasfájós volt, és egész nap szinte sírt/nyűgösködött, csak a szoptatások alatt nem. Este 1-2 órán át altattam, ugyanazt a dalt énekelve, sétálgatva. Semmi/senki más nem volt jó. Hát magamban azt hittem, hogy vagy elalszok, vagy szétpattanok a feszültségtől... Valószínű ez sem segített az altatásban.;)
Ahogy 3 hónapos lett, el is vágták ezt az időszakot. Hál' Istennek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!