Kende névről vélemény?
Figyelt kérdés
Nekem egyre jobban tetszik ez a név, főként azért mert nem lehet becézni :) Anyósomnak már van egy unokája, Pannának hívják és "Pannácskának" becézi..fuu kiráz a hideg :D2016. máj. 22. 16:31
11/13 anonim válasza:
Hú, pedig szokták becézni. Nagyon gyakran hallom, hogy Kendinek hívják, amiről mindig az angol Candice női név beceneve a Candy és a candy szó jelentése a cukorka jut eszembe.
Szerintem ez a Kendi becézés veszettül lányos, de rengetegszer hallom, úgyhogy ha Kendét adsz majd, akkor készülj fel, hogy így fogják becézni egyesek.
Egyébként meg Kendécske, Kenduska, Kenduci stb... Nincs olyan név, amit ne lehetne valahogy becézni, még ha nagyon ki is lesz csavarva, az emberek megoldják. :D
Esetleg ami hasonló az a Keve. Azt még nem hallottam, hogy bárki Kevizte volna, de el tudom képzelni :D
12/13 A kérdező kommentje:
Hát köszi :D "sajnos" mindenkinek igaza van úgyhogy ez a nev hanyagolva :) ami még nagyon tetszik az a Bálint :))
2016. máj. 23. 11:58
13/13 anonim válasza:
Nem tetszik, de egy hónapja hallottam ennél rosszabbat is....Kollégámnál Özséb lett a gyerek. (Fiú)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!