Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen veszélyforrások vannak,...

Milyen veszélyforrások vannak, mire figyeljek a lakásban?

Figyelt kérdés
nem akarom állandóan tiltani-én megengedem,h játsszon a seprüvel,felmosóval,a porszivót ,hajszáritót is imádja.lehet baj abból ha ezt veszi a kezébe? persze nincs bedugva..később,ha foga lesz-és rágja a zsinórt,majd elteszem.persze bedugtuk a csatlakozókat,asztal nincs is lent-de mi baja lesz pl a távirányitótól?azon kivül,h piszkos
2008. szept. 25. 10:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom is nagy távirányitó fun:-), én megengedem neki, hogy bármit megfogdosson, ami nem veszélyezteti a testi éppségét, de amiről tudom, hogy össze-vissza van fogdosva nem engedem, hogy a szájába vegye / pl. mobil telefon /. A távirányítót mindig megeszi, ezért azt rendszeresen törölgetem, úszik a nyáltól, de ha meglátta nem veszem el tőle. Viszont ne engedd, hogy koszos dolgot a szájába vegyen, nekünk 3 hete szájpenészünk lett, alig bírtam belőle kikezelni, jobb az elővigyázatosság. A szemetes fedele most a favorit, próbálom tisztán tartani, hál' istennek azt nem eszi meg, de a szőnyegek és lábtörlők nincsenek kímélve, azt nem tudom miért, de mindig megrágcsálja, persze, ha meglátom, rögtön kiveszem a szájából, de minden percben nem tudok odafigyelni. A videó és a DVD elé plexi lapot tettünk, mert kiszaladtam a mosdóba és arra jöttem vissza, hogy a 8 hónapos lányom a kompból elérte a videót, kivette a kazettát és nyúlkált a videóba. Mindezt 2 perc alatt. De sok mindent nem tehetsz azon kívül, hogy ott vagy mellette. És inkább a távirányító sínyli meg az ismerkedést a nyáltengertől...:-)
2008. szept. 25. 11:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A nyáltengert megelőzendő mi fóliával vontuk be a távirányítót, azt könnyű tisztítani ill. cserélni is. Amire figyelj, az a mérgező növények, tisztítószerek (magasra velük), tűzhely (ha sütsz, tolj elé egy széket, így nem tud nekimenni), kályha, kandalló (nem minden babát érdekli, de mi pl. tettünk elé egy kerti farácsot, az olcsó volt és praktikus), éles sarkok, felmosóvödör (a mosószeres felmosófejet rejtsd el, rakd a kádba, vagy valami), asztalterítő (felejtsd el, helyette jó a tányéralátét is), vasaló (ne hagyd az asztalon, csak ha a vezeték is fent van). Hirtelen más nem jut eszembe. Apró kütyük se maradjanak elől, azokat élvezettel veszik a szájukba. Minden olyasmit, amit nem féltesz, amiről nem tud darabkákat leszedni, nyugodtan hagyd elöl. A hajszárítót is. :) A vécékefét azért ne használja. :D Egy kis baci pedig nem árt, hanem erősít.
2008. szept. 25. 11:29
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Hogy ez ez fólia hogy nem jutott eszembe:-)???Köszönöm kedves 2. válaszadó, Istennő vagy!!!:-)
2008. szept. 25. 11:55
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

Mondjuk addig nyalja-harapdálja még egy gomb kiesik és leszalad a torkán.Az áramos dolgokat már a kezdettől tiltsd szerintem.Pl.a telefon sem gyerek kezébe való,azért van annak sugárzása.

Véleményem szerint már az elején meg kell tanítani nekik mit lehet és mit nem,mivel játszhat és mivel nem.Add oda a saját játékait v.ha esetleg adsz a kezébe egy kis lábast és fakanalat az még nem gond,de ezek a dolgok nem gyerek kezébe valók.

2008. szept. 25. 11:57
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
A fóliával pedig óvatosan ha nem vagy ott leszedheti és nem lenne jó ha betömné a szájába,fulladást okozhat!
2008. szept. 25. 11:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kell jól ráragasztani, többször rátekerni celluxot. Turira nem szedi le. :) Én voltam a fóliás. :)
2008. szept. 25. 12:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem 2 percnél tovább egy anyuka sem meri szem elől téveszteni az ilyen kis lurkókat, mert nincs az a bababiztos lakás, ahol ne tudnának kárt tenni magukban a kúszó-mászó csöppségek..., még szerencse, hogy az enyém 2* alszik egy nap 2-3 órát is, mert nem bírnám máshogy...
2008. szept. 25. 12:27
 8/9 A kérdező kommentje:

köszi lányok-a fóliás cucc tényleg remek 5let.

nyilván a tisztitószereket elzárom,a telefont nem adom a kezébe-csak attól félek,ha most még megengedek vmit-és később,ha foga lesz,akkor már nem akkor balhé lesz..ráadásul nálunk kiskutya is van..

2008. szept. 25. 15:05
 9/9 A kérdező kommentje:
adom én neki a saját játékait is-fakanalat is-de ismertek olyan babát akit az előbb felsoroltak nem vonzzanak???
2008. szept. 25. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!