Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is kínszenvedés a...

Másnak is kínszenvedés a porszívós orrszívó használata?

Figyelt kérdés
nagyon sír amíg csinálom neki, de muszály, mert meg van fázva és nagyon sok váladék ürül ki ilyenkor. a kézi nem ér semmit, mert mire kijönne azt visszaszívja. csak ezzel lehet neki. előtte befújom Sterimarral, az fellazítja és úgy kijön sok. más mit csinál ehelyett?
2008. szept. 25. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ez mindenkinek,sajnos mi is benne vagyunk.általában-ha apa otthon van-ketten csináljuk-nekem még a becsöppentés is gond-de muszáj,mert,ha felmegy a fülébe...én most odaadtam a csövet nézegetni-kigyóztunk vele-énekeltem hozzá-de amikor bekapcsolom a porszivót-és takaritok,már akkor is beindul a pavlovi-reflex

kitartás

2008. szept. 25. 10:48
 2/7 anonim ***** válasza:
11 hetes a picurkánk és egy kicsit megfázott.Én is féltem tőle, de pozitívan csalódtam.A fiatalember nagyon jól viseli a "kínzást".Próbálok nagyokat hahotázni, amikor nem találok bele az orrlyukacskájába és ő is velem nevet, bár valószínűleg nem azon, hogy mennyire szerencsétlen az anyukája:o).
2008. szept. 25. 11:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
CSak egyvalamit tennék hozzá, próbáld meg,hogy a porszívót kinthagyod, behajtod az ajtót és csak a csövet vezesd be ahol a kicsi van, mert lehet csak a hangját utálja..ha pedig a hangtól megijed, akkor később ha a szobát porszívózod akkor is fél majd.
2008. szept. 25. 11:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Az a legjobb tényleg, ha Te úgy csinálsz, mintha ez jó dolog lenne és mosolyogj hozzá. Nálunk ezáltal csak a szívás alatt nyafog, előtte és utána ő is nevet. Én ha már nekikezdek, akkor viszont egymás után akár háromszor is befújok, hogy tuti minden kijöjjön. A szobájában pedig mentolt párologtatok levendulával, illetve ugyenez a fürdővízben, de csak 2-2 cseppet, ők még nagyon érzékenyek az illatokra!!!
2008. szept. 25. 11:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk szerencsénk van,mert még a pórszívó hangját is szereti,és nem sír,de sajnos nem minden baba egyforma,én egyfolytában beszélek hozzá,mindig mondom mi történik, de gondolom ezzel te is így vagy.Az a baj ha egyszer roosz élmény érte, akár megijedt a pórszívó hangjától, utána sírni fog, remélem valaki tud jó tanácsot adni,sok simogatás puszi , beszéd,hátha segít.
2008. szept. 25. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi is a szerencsésebbek közé tartozunk! De próbáljátok ki azt, hogy apa bent bekapcsolja a porszívót, Ti kint vagytok úgy hogy ne hallja, és szép lassan közeledtek felé, hogy megszokja a hangot. Illetve tedd az orrához a csövet-csináld mintha porszívóznál-csak hang nélkül. Szerintem be fog vállni, sok sikert!
2008. szept. 25. 16:45
 7/7 anonim ***** válasza:
A lányom 8 hónapos koráig szerette az orrszívót.Volt olyan is hogy ugy aludt el miközben én porszívoztam az orrát.Aztán egyik napról a másikra megváltozott,már probáltam mindent de sajna csak ugy megy hogy lefogom és már ha befejezem utánna is percekig sír.Azt még hozzá tenném hogy az orrszívó a kedvenc játéka.
2008. szept. 25. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!