Cebion csepp használata?
oké köszönöm !És ezt lehet minden nap vagy kell szünetet beiktatni?
hogy veszitek észre használ vagy segit a megfázások ellen mert mi februárban születünk de a jó idő kijöveteléig folyton náthásak voltunk,és ezért gondoltam hogy használnánk!
Ha nem beteg, akkor naponta 3x5 csepp, ha beteg, akkor naponta 3x8 csepp. Tulajdonképpen ez van a tájékoztatóján is. Ez egyszerű C-vitamin, nem lehet túladagolni, mert kipisili. (A D-vitaminnal pl. vigyázni kell, mert az zsírban oldódó, tehát a zsírsejtek raktározzák, ezért túladagolható.)
Én a reggeli peluscsere után, ebéd után és lefekvés előtt szoktam kiskanálba csepegtetni és úgy adom be. 3 hónapos korában kellett először adnom neki. Az orvos is ezt az adagolást mondta. Nyáron nem adtam, de most megint el fogom kezdeni.
Nem kell, de a jobb időben (nyáron, ősz elején) azért nem adja az ember (mi sem veszünk akkor be), mert több természetes vitaminhoz tudsz jutni és kevesebb a járvány.
A C-vitamin immunerősítő és ahogy már én is és más is írta, nem lehet túladagolni, kipisiled a felesleget.
Szia!
Ma reggel megkérdeztem a gyerekorvosunkat és azt mondta lehet neki egész télen adni, nem okoz problémát, ha nincs szünet tartva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!