Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A tejpépet tápszer helyett...

A tejpépet tápszer helyett adjam, vagy a már kiváltott étkezésekkor? Mondjuk tízóraira, uzsonnára.

Figyelt kérdés

Az uzsonnát még nem váltottuk ki teljesen.Az ebédet, tízórait viszont igen.

Esetleg lehet neki este is adni tápszer helyett?Éjszaka még mindig 2x kel, mert éhes.

És a pépet is kóstoltatni kell?

2010. ápr. 10. 10:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én uzsonnára szoktam adni, mert nálunk este szopi van, sztem adhatod este is, csak nem tudom hogy szoktátok,mert a tejpépet kanállal kell adni, a tápszert meg gondolom cumisüvegből kapja fürdés után, így ha tejpépet akarsz adni akkor fürdés előtt kell vacsizni. Én először fél adagot adtam, de nagyon tetszett neki, úgyhogy másnap már teljes adagot evett.
2010. ápr. 10. 10:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is uzsonnára szoktam adni, mert este mindig tápszert kap lefekvés előtt.

Bevallom, én nem kóstoltattam, mert elsőre bement az egész adag, bömbölés lett volna, ha elteszem előle... :)

Így nem kap mellé tápszert, hanem teát vagy gyümölcslét iszik utána.

2010. ápr. 10. 10:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. ápr. 10. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!